Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

kobieta jest utalentowana w wielu kategoriach i ma ambicje zeby te talenty rozwijac, czy to cos zlego? ja, pewnie tak samo jak wiekszosc to czytajacych, uwazam ze do perfekcji w chocby jednej rzeczy duzo jej brakuje. ale talent w kazdej ma co najmniej ponadprzecietny, chyba nikt nie zaprzeczy. uwazam, ze niektorzy ludzie jej nie lubia, bo po prostu jej zazdroszcza.

matys1987

Prawda - jest bardzo utalentowana. Potrafi świetnie tańczyć, co pokazała zresztą w pierwszym odcinku. Do tego jest kobietą bardzo piękną i... ma tego świadomość. Moim zdaniem fajna z niej babka.

missaaliyah

I ja się również zgadzam (;

matys1987

Niech się zajmie jedną rzeczą i w niej dochodzi do perfekcji. Mi uszy więdną jak słyszę jej śpiew. Może opanować technikę do perfekcji, ale głosu jej już bozia nie wymieni. Ona powinna być fotomodelką albo tancerką.

boolion

"Polacy :/" taaa , ona tez do takich należy, nieproporcjonalnie rozrośnięte ego w stosunku do tego co potrafi i co osiągnęła , dziesiątki tysięcy ludzi w Polsce jest bardziej utalentowanych od niej , ale ona ma sławnego męża (który , przy okazji wspominając , jest tak samo skromny jak ona) i jest w tivi ! kul !
celebrytka pełną gęba , tuszu kilo , niezbyt mądra , ale zawsze ktoś napisze że utalentowana.
nie oszukujcie sie frajerzy :D

MoRRs_Z_LaSu

To wina polskich mediów, które kreują gust Polaków na tak niewymagający. Jeśli czyjś jedyny kontakt ze sztuką ogranicza się do telewizji to mnie nie dziwi, że uważa Nataszę za utalentowaną. Otóż Natasza nie ma talentu, moi drodzy. Ona jest pracowitą osą, ambitną dziewoją, ale talentu nie ma. Talent to iskra od Boga, magnetyzm. Natasza na scenie po prostu występuje i nie ma w niej żadnej prawdy. Typowy przykład scenicznego wypełniacza.