Natasza Urbańska w Los Angeles (Koncert) live-
niestety nie mogę dodawać zewnętrznych linków. Po czymś takim stracicie resztę szacunku do Nataszy (o ile jeszcze macie).
Ta kobieta jest tragiczna, sztuczna, mimo wielu lat ciężkiej pracy niczym szczególnym się nie wyróżnia. Ładnie chodzi i wygląda. Nie ma ciekawego głosu, zupełnie przeciętny. Płytki, bezbarwny. Natasza nie potrafi zaśpiewać czegoś głębszego, ambitniejszego prócz: wlazł kotek na płotek. Gdyby była wyższa mogłaby być modelką i tyle. Ewentualnie nadawałaby się do reklamy pasty do zębów bo ma śnieżnobiały uśmiech. Nie ma żadnych talentów prócz gimnastycznych. Józefowicz promuje to puste beztalencie bez własnej osobowości na siłę.
Na tym video dodatkowo poniża się i wywija jak dziwka...
potwierdzam. To zwykła medialna dziwka, że tak powiem. Kto twierdzi, że "nie wypada tak jej nazywać" niech obejrzy
http://www.youtube.com/watch?v=qKi-dUWrXYo
Prawie mi stanął :) żartowałem,a tak poważnie to uważam że Natasza to bardzo ładna kobieta i fajnie się rusza,nieźle wygimnastykowana i ma przyjemny dla ucha głos i ma u mnie 10/10.
W rzeczy samej. Natasza to jedna z najbardziej uroczych, magnetyzujących kobiet polskiego show-biznesu i nie dziwota, że jako taka, wywołuje ejakulację pruderyjnego jadu z ust bigotek podświadomie zalęknionych, że spotka je los pierwszej żony Józefowicza ;)
Uroczych? Magnetyzujących? Brałeś/-aś coś? :D Ona ma zero uroku i magnetyzmu. Jest po prostu ładną, nudną kobietą.
czyli uważasz, że ku***enie się ze swoim "mistrzem", który ma już rodzinę, DZIECI, jest w porządku? później zaciążenie i szybki ślub, bo przecież nie może zostawić prostaczki z niczym! w końcu ona taka łasa na kasę i sławę była, a on się coś długo zastanawiał, czy odejść od tej pierwszej żonki.
poza tym współczuję ci tak marnego gustu. widzę, że lubujesz się w szpetnych ku**wkach. no i pewnie widok świni też uważasz za magnetyzujący. ;]
Przede wszystkim uważam, że zwrotu "ku***enie się" używają wyłącznie niesamowite prostaczki i prostacy a próby poniżenia kogoś ze względu na jego gust podejmują się wyjątkowe miernoty i nikczemne kreatury. Sam się sobie dziwię, że odpowiadam komuś takiemu. Ponadto uważam, że dzieci wychowane w związku w którym nie ma miłości ani nawet tzw. chemii, nie wychowują się dobrze. Jeśli facet cie nie kocha kobieto ani ty jego, to pozwól mu odejść albo odejdź sama. Jeśli jednak decydujesz sie na układ - ja ci daję dupy a ty mi część swojej pensji to sama jesteś prostytutką.
prostaków znajdziesz w swojej wsi, psychiczny fanie Nataszki. ;]
widocznie odpisujesz, bo prawda na temat tej baby cię zabolała. fakty są takie i temu nie zaprzeczysz.
a ja jestem wulgarna, owszem, ale prostaczką mnie nie będziesz nazywał, bo intelektualnie nie sięgasz nawet do podłoża, po którym stąpam.
dlaczego wyjeżdżasz do mnie z takimi tekstami, skoro nawet mnie nie znasz? sam pokazujesz, że jesteś przebrzydłą kreaturą, oceniając mnie na podstawie jednego komentarza. żal mi ciebie. broń takich ku**wek, bo sam jesteś pewnie ich amatorem.
on ją zdradzał będąc z nią w związku. mógł odejść, wziąć rozwód, a później szmacić się z tą paskudą do woli.;]
nie pozdrawiam i nie pisz do mnie więcej, bo to nie ma sensu. pokazałeś, jakim typem facecika jesteś, więc skończyłam z tobą.
Heheeee.. "mógł wziąć rozwód a potem się szmacić" <lol> jajka formalistka. Sama nazywasz k-wą kobietę której nie znasz więc jesteś dla mnie zerem. Pewnie i ciebie facet zostawił dla innej fajnej laski i stąd ta twoja bezradna, zabawna, desperacka zajadłość. I wcale mu się nie dziwię bo głowę masz pustą jak murzyński bębenek a fizycznie też z pewnością nie ma na czym oka zawiesić. Pozdrawiam mimo wszystko i żegnam ciepło :)
widać, żeś kompletny pustak i niczego nie zrozumiesz, co piszę.
tak, jestem pasztetem, bo taki żałosny facecik ocenia mnie po jednym komentarzu. masz rację. ;d
i tak, wszyscy mnie rzucali dla innych, bo jestem taaaka okropna i brzydka. xD
ha ha, co za troll z ciebie.
ona jest ku**ą, bo ponad połowa Polski ma ją za puszczalską i sprzedajną dziwę. pogódź się z tym w końcu, bo żyjesz złudzeniami. zamiast tak się rajcować takimi babami, to lepiej sobie znajdź jakąś laskę, a jak ona ci będzie przyprawiała rogi, będąc jeszcze twoją laską/żoną, to nie miej do niej pretensji. w końcu nie przeszkadza ci też, jak ktoś jest parszywym zdrajcą i kłamcą. ;]
nie pozdrawiam i nie pisz do mnie więcej - wcześniej o tym pisałam już, ale widzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Tylko dla bezdennych cymbałów wykładnią prawdy jest mniemanie połowy, ponad połowy lub 1/10 Polski. Ty jesteś po prostu głupia i niereformowalna i z tego biorą się kolejne nieszczęścia związane z twoją mentalnością i egzystencją.
"...nie pisz do mnie więcej - wcześniej o tym pisałam już, ale widzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem".
Pisałaś też: "skończyłam z tobą". Obiecanki cacanki :D Żegnam się ponownie z przyjemnością :)
jeśli ja jestem głupia, to ty jesteś najgłupszy na świecie, pętaku. ;]
widzę, że nadal nie rozumiesz, co znaczy: nie pisz do mnie.
to ja stawiam ostania kropkę, bo chyba nie taki troll jak Ty, co nie?
nie łudź się.
skończyłam z Tobą już przy mojej pierwszej wypowiedzi. skończyłam, bo jesteś załatwiony.
widzę, że nie umiesz nawet odpowiedzieć na moje argumenty, bo jesteś skończony właśnie.
jedyne, co potrafisz, to obrażać zupełnie nieznane osoby. tak, nieznane, bo żadna gazeta nie pisała o tym, jak się pie*rzę z żonatym. to taki przykładzik. ;)
czemu nataszka nie zrobiła kariery w tym kraju? już nawet dodzia zrobiła, czemu? bo Polacy się przekonali, jaka to osoba.
nie masz argumentów. skończyłeś się. ;d
a co ci do tego? nie zasługujesz na poznanie mojego imienia.
może myślisz, że jak poznasz czyjeś imię, to już kogoś znasz? ;d
Boże broń mnie od takich znajomości. Pytam o imię, bo może jesteś sławną gwiazdą ale chyba nie :) Nie zrobisz kariery bo Polacy cię nie lubią, bo jesteś k.... :) Tak wynika z twojego "rozumowania" i twoich "argumentów". No chyba, że LoriLorcia to pseudo znanej w pewnych kręgach gwiazdy disco polo, to by nawet pasowało :) Przyznam, że okrutnie zmęczyły mnie te twoje złote myśli i nie chce mi się już z tobą gadać bo zmarnowałem już dużo czasu a mam szereg ciekawszych, pilnych zajęć. Pa ;)
Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło bo oto widać jaka pustynia intelektualna bierze się za kąsanie Nataszy Urbańskiej i jaki wypalony jadem pustostan czaszkowy się tym zajmuje :)
tak, sławną gwiazdą, która obraża to pośmiewisko narodu. po co i w jakim celu? nie odpowiadaj, bo się bardziej skompromitujesz, o ile można jeszcze bardziej. skoro odpychasz bezpodstawnie moje argumenty, to podam kolejny: urbańska próbowała karierę robić nie tylko tutaj, ale też zagranicą, bo ma kasę od tego starego cepa, który z nią jest. taka młoda była i nie stać ją było na młodego, bo kto by ją chciał. jedynie takich starych dziadziów mogła zainteresować jej szpetna mordeczka.
próbowała, ale nic z tego nie wyszło. NIC, bo ona nic sobą nie reprezentuje i ludzie w każdym kraju wyczuwają jej zły charakter, pustostan we łbie (jak to lubisz określać obce ci osoby, pętaku) i brak talentu.
ośmieszyła się występem w Ameryce, czy gdzie to tam było. taka prostaczka przynosi nam wstyd, więc powinna się w końcu usunąć, zapaść pod ziemię, a ona dalej coś kombinuje i ośmiesza się tym samym.
no i super, że się w końcu odczepiłeś, bo już myślałam, że się nie doczekam.
najzabawniejsze jest to, że ja nie pluję jadem, tylko piszę moje zdanie, do którego mam pełne prawo.
sam jesteś zwykłym pajacem, który nie chce ujrzeć prawdy. żyj tam w tym swoim kłamstwie dalej. byle z daleka ode mnie i od innych normalnych ludzi, którzy nie mają klapek na oczach.
żegnam beznamiętnie. ;]
i jeszcze na sam koniec cytat, który w pełni opisuje tę wieśniarę:
"Im mniejsza jaszczurka, tym większą ma nadzieję, że zostanie krokodylem".
nic dodać, nic ująć.
Ten filmik jest podsumowaniem tego co o niej myślę. Denerwuje mnie to, że ona wszędzie jest, a nic sobą nie reprezentuje. Jeśli chce śpiewać, niech weźmie się za stworzenie własnego repertuaru.
Przyjemnie się na nią patrzy bo kobieta ewidentnie bardzo ładna.
Fajnie się rusza , tańczy.
I to wszystko.
Jedyne w czym moim zdaniem w miarę zagrała to "Fala Zbrodni"
skończ już pluć tym jadem zazdrosna niedowartościowana hetero. Wszystkie dowalają Nataszy bo dziewczyna ma to o czym marzy każda kobieta - urodę, sławę,pieniądze, sławnego męża i po prostu TALENT.
I ktoś powie że baby są mniej zawistne od facetów? hehe
Naprawdę? Ja mam urodę, świetnego mężczyznę i pieniądze i powiem Ci, że absolutnie niczego Pani Nataszy nie zazdroszczę. Talentu aktyorskiego zero (pewnie tak jak ja, z tą różnicą, że ja się na ekran nie pcham nogami i rękami), wokal przeciętny (tak jak mój, dlatego śpiewam pod prysznicem, a nie zamęczam szmirą widzów TVP), prowadzenie show niesamowicie płytkie. To chyba Pani Natasza mogłaby mnie zazdrościć skromności i samokrytyki?
Niech sobie tańczy, to jej chyba wychodzi najlepiej. Niemniej jednak, jeśli chodzi o koncert w USA, szanująca siebie kobieta tak by nie zatańczyła, sprawa jest prosta.
sławny mąż - stary, szpetny cap po przejściach.
talent - nie ma żadnego, gdzie ty masz oczy i uszy, dziecko? kpisz sobie?
uroda - brak. wygląda wieśniacko i prostacko nawet w drogich ciuchach i tapecie na szpetnej gębie.
sława - takiej sławy, że chyba ponad połowa Polski jej nie cierpi i nie widzi w niej nic specjalnego. tego mam jej zazdrościć? dobre sobie.
pieniądze - za robienie z siebie głupa i ten pustostan we łbie, to niech ma nawet miliardy. pieniądze szczęścia nie dają. większość zdobyła dzięki robieniu za prywatną prostytutkę swojego kochanka, a potem męża (bo specjalnie zaciążyła).
Urbańska to dla mnie dno dna.
boże ale zawiść ^- jestem przerażony jak wy kobiety potraficie wzajemnie nienawidzić z zazdrości jedna drugą.
Prostytutka? Ona jest tancerką nie prostytutką, a że Józefowicz jej pomógł - i co z tego, sam wg kryteriów kobiet jest przystojnym mężczyzną więc oboje pasują do siebie.
Wieśniacka uroda - właśnie widzę twój dystans poprzez słowa "wieśniacka" - Natasza ma piękną urodę, zadbana brunetka do tego z pięknym wokalem - aktorką jest już trochę słąbszą choć w "Fali zbrodni" podobała mi się postać Silene.
Przestań rzucać zawistnymi kalumniami,zamiast oceniać innych zajmij sie sobą.
mam prawo do własnego zdania, zabronisz mi? co to za kraj, gdzie chcą ludzi cenzurować?
ty masz swoje zdanie, ok, ale do mojego się nie wpychaj.
Wybacz izabelko... ale ni każda kobieta marzy o tym o czym piszesz i większość kobiet nie robi z siebie dziwki, żeby zdobyć kasę, sławę itd.
jeśli takie są twoje wartości, to współczuję.
Raczej wysoko.
Pytanie polega na tym: ile zazdrość może zeszpecić jedną kobietę by dowalić drugiej?
A teraz spójrz w lustro,przyjrzyj się sobie i poznasz odpowiedź.
Jestem piękna, do tego mądra i nie sprzedaję własnego tyłka :)
Wystarczy ? Jestem z siebie dumna, z wartości, które wyznaję i z tego jak wyglądam! I to nie zazdrość piszących tu, ale zwykła przyzwoitość i piętnowanie puszczalstwa, głupoty i kure****.
Rozumiem bycie fanem Nataszy, ale nie ogarniam bezkrytycznego zapatrzenia, to ładna buzia promująca kicz i naprawdę nic więcej
Jak zrozumiesz że kobieta gdy ma fajne cycki i piękne ciało jest dla ksżdego faceta idealnai bezkrytyczna- wtedy przrestaniesz mnie zanudzać debilnymi postami.
Nie to zebym byl jakims jej wielkim fanem, skoro ja nazywacie dziwka, to jak nazwiecie Dode ktora na swoim dup*ku zbudowala WSZYSTKO co ma? Jezeli oceniacie aktorstwo Nataszy na podstawie jej muzyki, to ocencie rowniez Will'a Smith'a na podstawie jego muzyki, wtedy zapewne ocena z 8,7 zmienilaby sie na 3.7.
Zeby zaraz ktos nie pomyslal ze uwazam ja za swietna aktorke, zagrala raptem w kilku filmach ale denerwuje mnie to, ze ktos wrzuca tutaj filmy z jej koncertow. Albo usunac ja z filmweba, bo nie jest aktorka, albo oceniac jej AKTORSTWO a nie muzyke.
Jeśli chodzi o aktorstwo to Urbańska jest strasznie przeciętna. Uważam, że po prostu do wszystkiego się za bardzo ,,pcha": śpiewa, tańczy, gra w filmach aż strach pomyśleć co będzie następne;)Teraz zajęła się muzyką i nic dobrego z tego nie wynikło, mamy okazję posłuchać genialnej piosenki o ,,rolowaniu blanta" :) No, ale fakt Natasza ładną kobietą jest.
Ja mam do niej malutki sentyment z Fali Zbrodni :) Silenka...
Jasne, ja tez nie twierdze ze jest swietna aktorka, ale tragiczna tez nie jest ale ROZMAWIAJMY TU O AKTORSTWIE a nie o muzyce. Prawda jest taka ze "rolowaniem blanta" chciala zrobic jak najwiekszy szum wokol swojej nowej plyty, i udalo sie to jej lepiej niz by tego oczekiwala.
Trudno mi oddzielić aktorstwo Nataszy od jej muzyki,wybacz:) Chcąc skupić się na ocenie jej gry przez cały czas mozg płata mi fligle i widzę ją liżącą umywalkę:)Zresztą, Urbańska nie ma jakieś strasznie bogatej filmografii i ciężko na tej podstawie cokolwiek stwierdzić;)Dokładnie, w końcu jak powiedziała Madonna ,,nie ważne jak mówią, ważne żeby w ogóle mówili" (pewnie coś pokręciłam, ale wiadomo o co chodzi;p)