czytając różne fora nie mogę oprzeć się wrażeniu że jest nielubiana i nietolerowana tylko dlatego że jest PO PROSTU IDEALNA :))) oczywiście prym wiodą "sliczne kobiety".
nie wystarczy być piękną zeby być dobrą aktorką. a niestety babka gra tragicznie i tyle:) a piękna jest, to fakt.
zwykła amatorka.dziwne jest to ,że ona przeszła casting do ''Bitwy'' a nie jakaś utalentowana aktorka.w filmie tym zagrała fatalnie i bardzo sztucznie.może w życiu codziennym też jest taka sztuczna ale w dobrym aktorstwie wymagania są inne.
jeden powiadasz ? obejrzałem wszystkie DWA jej filmy i nadal nie rozumie co Was tak razi ? geniuszem aktorskim nie jest ale widziałem tez całe tabuny gorszych aktorek i są w rankingu Filmwebu nawet w setce:))
Akurat Urbańska cokolwiek nie zrobi,zaśpiewa czy zatańczy wieszane są na niej psy . Chyba nie tylko o aktorstwo tutaj chodzi ....... piszcie że jest zbyt ładna czy zbyt bogata i jesteście zwyczajnie zazdrośni :))
To dziwne, że jest mnóstwo ładniejszych i uwielbianych aktorek. Jesteś albo człowiekiem niewrażliwym na sztukę, albo osobą z otoczenia Nataszy. Tak jak można się spierać czy np. Anna Mucha jest dobrą aktorką, tak Natasza jest ewidentnym beztalenciem i dorabianie ideologii do tego nic nie da.
Fakt,urodziwa to ona jest, śpiewać i tańczyć umie, ale aktorka z niej żadna... a co do powodów nielubienia- cóź, może jednak (jako społeczeństwo) nie lubimy, gdy na siłę usiłuje się nam wcisnąć jakąś 'gwiazdę"...- i podobny stosunek mam do niej co do niejakiej pani Niezgody, z której onet na siłę usiłuje zrobić celebrytkę, co mnie wydaje się.... conajmniej podejrzane. Przecież był czas, kiedy bałam się lodówkę otworzyć, żeby stamtąd Urbańska nie wyskoczyła! A aż taka utalentowana to ona nie jest, żeby miała prawo się AŻ TAK lansować...
biedna zbyt wcześnie osiwiała, http://nocoty.pl/gid,14497409,kat,1013701,title,Natasza-obsypana-maka,galeria.ht ml?ticaid=5e7ca
jest ładna, ale dobrą aktorką nie jest a w bitwie warszawskiej zagrała tragicznie moim zdaniem:/ ogólnie jako aktorka bez wyrazu i jako prowadząca show tanniec z gwiazdami też była taka nijaka. Co do urody nie można się przyczepić ale ładna buzia to nie wszystko :)
Przecież ona nie jest jeszcze aktorką. To że zagrała w dwóch, czy trzech filmach nie czyni z niej aktorki. Można powiedzieć, że dopiero zaczyna się w to bawić.
Chyba żartujesz Ona jest idealna ? zapraszam do mnie na bloga tam znajdziesz idealne kobiety.
Obiektywnie rzec biorąc nie jest brzydka (dlatego daję Jej 2/10).
Osobiście irytuje mnie tak samo jak Katarzyna Figura. Czarę goryczy przelała (do tej pory omijałem Ją szerokim łukiem i nie wystawiałem Jej żadnej noty) jej "fantastyczna" rola w melodramacie muzyczno-wojennym 1920 Natasza Urbańska Muzyczny Show w reżyserii kiedyś wielkiego, a obecnie podupadającego Jerzego Hoffmana.