Powiem krótko - nienawidzę jej wszędzie gdzie się pojawi muszę zmeinić kanał, jest w gazecie wyrzcam ją słysze w radiu przełączam. Zniknił raz na zawsze! Naprawdę jestem dość tolerancyjny na różnego typu beztalęcia ale ona tak mi podnosi ciśnienie że trudno to opisać. Szkoda że jest odtwórczynią jednej z głównych ról w filmie Bitwa Warszawska, zbiera on raczej słabe oceny a ona jest już całkowicie gwoździem do trumny tej produkcji. Ja nie wiem ten Józefowicz chyba dopłaca żeby ją pchać do tej telewizji! Daje ci jeden (szkoda że nie ma punktów ujemnych) i zniknij,przepadnij i wstydu nam Polakom oszczędź! Ty zapewne go nie masz bo gdyby tak było to byś znikneła z telewizji !!!
Nie jestem jej fanką ale uważam że trochę przesadzasz. Ok, można kogoś nie lubić ale żeby nienawidzić? nie znasz jej osobiście więc może trochę wyluzuj. Obiektywnie uważam że jest ładna i zdolna, może nie wzbudza jakiejś szczególnej sympatii ale to troche przesada żeby kogoś aż tak negatywnie oceniać. Poza tym jak jej nie lubisz to po prostu nie ogladaj filmów i programów z jej udziałem, moda na nią zapewne niebawem przeminie, tak jak np stało się to z "mgr aktorstwa" Cichłopek.
Tak wiem że mogę nie oglądać jej w TV dlatego już napisałem że kiedy gdzieś występuje to przełączam i tyle. Nienawidzę jej jako aktorki i piosenkarki prywatnie jej nie znam więc ciężko mi powiedzieć coś na ten temat. Prywatnie może nawet pomagać bezdomnym i być super człowiekiem, ale tak jak napisałem wcześniej ona do aktorstwa i śpiewania pasuje jak garbaty do ściany. Tyle...
Natasza Urbańska - tego się aktorka nie nazwie. To, że wzieli ją do Bitwy Warszawskiej to jest jakieś nieporozumienie. Jej mimika ogranicza się do jednego wyrazu twarzy.
Ocena spada i oby tak dalej, widzę że nie tylko ja "kocham" tą "utalentowaną aktorkę i piosenkarkę" ! Aby ocene obniżyć do 1 - zróbmy to wspólnie bo na tyle nawet nie zasługuje! Zgiń,przepadnij a kysz siło nieczysta hehe.
kamil111_16
nareszcie jest osoba która ma dokładnie takie same zdanie jak ja :) też jej nie cierpię i nie mogę na nią patrzeć.
Mysterious Murderer ludzi o takich poglądach jak nasze z pewnością jest dużo więcej. Przecież to karykatura piosenkarki o aktorstwie już nie wspomnę, szkoda mi nawet klawiatury żeby opisać jaka ona jest żałosna.
Jestem dokładnie tego zdania co ty! Zastanawiam się jak ona w ogóle dostała się do telewizji?! A jej gra w Bitwie Warszawskiej to jedno wielkie nieporozumienie... Mam nadzieję, że już nigdy nie będę musiała oglądać niczego w czym ta "świetna" aktorka brała udział.
Jako aktorkę to też jej nie lubię, makabra;-( Albo w 'Tańcu z gwiazdami' to po prostu nie mogłam na nią patrzeć jak to prowadziła, jedna mina, trzęsące się ręce po prostu NIE! A gra tylko przez to, że Józefowicz załatwia jej role, bo on to wielki gwiazdor się znalazł. Jak najbardziej zgadzam się z twoją opinią;-)