Aha. To pewnie przez to że nie możesz patrzeć na to jaka jest ładna i uzdolniona bo jesteś zazdrosny.Pozdrawiam.
Uzdolniona?,a w jakim to filmie pokazała swoje zdolności aktorskie?.Poległa nawet jako prowadząca TzGW.Nie powiem głos jakiś tam do śpiewania posiada,ale to za mało żeby robić z niej gwiazdę.
Jest ładna, super śpiewa i tańczy. A co do jej talentu aktorskiego to sie nie wypowiadam bo się nie znam :D Pozdrawiam.
Ja to potwierdzam, odpycha. Totalna ignorantka, już trochę lat ma, a dalej nic. Prowadzi tvn'owski shit, lata z wężem na szyi, durne wypowiedzi, świecenie dupskiem w jakiejś podrzędnej knajpie, ładny mi talent...Porażka telewizyjna, jak prawie każdy. Pozdrawiam.
robie dokladnie to samo- jak widze ją to mi niesmak na pare godzin zostaje .marionetka poprowadzona po chamsku przez mezulka do kariery - której nigdy nie zrobi chocby nie wiem co robił. brrrr ohyda
Trzeba przyznać, że jest świetną wokalistką, ma śliczny głos i potragi nieźle tańczyć. Owszem nie zaprzeczam. Ale najlepszą aktorką to ona nie jest :| "Bitwa Warszawska" nie jest najlepszym filmem. Liczyłam na coś więcej. Ale gra Nataszy wcale tam nie pomaga. Moim zdaniem na aktorkę się nie nadaje. Powinna pozostać przy śpiewie i występowaniu przy boku męża. W filmach jej nie chce widzieć.