Nick JonasI

Nicholas Jerry Jonas

7,1
4 965 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nick Jonas

Moja 12 letnia siostra też słucha tego shitu(ja jestem chłopakiem i mam 16 lat) To że ich słucha to jeszcze znosie, ale sama pisze o nich bloga, ma w pokoju ich plakaty miała pisać do któregoś maila. To już podchodzi pod obsesję, wiele dzieci tak robi z tego co słyszałem. A ci 12 letni gówniarze za 2 lata sami będą pisać że JB to komercja i takie tam gówna, teraz jeszcze nie znają tego pojęcia.

Gusta zmieniają się z wiekiem, to normalne, i nie mocie Joe aż po grób gdzie czytałem na jakimś forum bo to nie prawda, oni za 2-3 góra znikną i będą nowe gwiazdki sezonowe.
Przykro mi ale żadni z nich Rolling Stonsi, a nie będzie Camp rock 37, a do innego filmu ich nie wezmą. Czyli znikną

A co do Efrona, to mimo gówna jakim jest HSM to zagrał fajnie w CSI i tym musicalu " Lakier do włosów" mam nadzieję że odstąpi od grania dla 12 latków.

Vic_Mackey

Powtarzasz się, chłopcze. Gdzieś już to widziałam.

użytkownik usunięty
Tinsley89

Ja nie lubię ani jego, ani JB.

Vic_Mackey

hę?
ja mam 15lat i jakoś lubie JB hah ale fajniejsza jest lady gaga i crazy loop

magdap324

Magda, gratuluję Ci gustu...

magdap324

Bo prostu jesteś pierdolnięta, myślisz że oni są tacy fajni jak w tych filmach i piosenkach, że nie piją, nie palą i są prawiczkami :D śmieszna jesteś

Vic_Mackey

Bo nie pija nie pala i sa prawiczkami :P. Plumkaja i nazywaja to rockiem. Sa tak rockowi ze z winem ich nie spotkasz... Punk's not dead.

magdap324

15 lat i sluchanie rocka to jeszcze kinderpunkizm :P A Lady Gaga i Crazy Loop to komercja. Polecam posluchać samego GaGa. To jest muzyka.

użytkownik usunięty
Vic_Mackey

Może to obsesja...
Ale ja na inny temat :) Jak można nazwać to dziadostwo (czyli CampPopSweet) ROCKIEM?! Czy oni wiedzą co to jest rock? Z tego "filmu" wynika, że nie. Dla mnie to jest straszne. A później to już wogóle będą myśleć, że Paris Hilton śpiewała rocka. Dla mnie, ten cały przesłodzony do bólu Camp...coś tam, jest żywym przykładem tego, że ogłupiające filmy są wśród nas. Niestety...

Słucham Jonasów.
Jakieś 2 lata i pół roku bd niedługo, za miesiac. No i tak..
Jonasi prawiczkami ?! buahahah i kto w to wierzy ? x DD

Vic_Mackey

No przepraszam bardzo ale ja mam 12 lat i tych "pioseneczek" Jonasów się nie dotykam nawet...My Chemical Romance Green Day itp słucham. I to że Twoja siostrzyczka tak robi to nie znaczy że reszta 12-latków też ;/

Lily214

Mam -naście lat i od Jonasów, Efronów, Pattisonów i innych tym podobnych pajaców trzymam się na bezpieczną odległość (ok 350 lat świetlnych) Jeśli chodzi o muzykę to JB wogóle nie tknęłam i nie mam zamiaru kiedykolwiek popełnić tego błędu.

Piano_222

HAHAHA, to mnie rozśmieszyło "Jeśli chodzi o muzykę to JB wogóle nie tknęłam i nie mam zamiaru kiedykolwiek popełnić tego błędu".
To powiedz mi skąd możesz wiedzieć że są beznadziejni?? Czytasz to z ich wyglądu? Masz niesamowite zdolności. Owszem nie przepadam za Jonasami, ale denerwują mnie ludzie któży nie słyszeli ani jednej piosenki, lub słyszeli jedną jak w przypadku TH i oceniają muzykę zespołu ;/

Lily214

MCR I GD to też niestety ch.ujstwo...

Vic_Mackey

http://www.youtube.com/watch?v=ivrB98GlT3g

http://www.youtube.com/watch?v=GW0yAnz15aw

JAk gra sam to nie jest nawet az tak tragicznie.
Miejmy nadzieje, ze dojdzie do poziomu np. Johna Mayera.
Ogólnie rzecz biorac to lekki zal chlopaka, bo go rodzice wylansowali na gwiazdke i jego cala dzialalnosc to jedna wielka komercja, ale moze dorosnie zrozumie i zacznie "od nowa".

Vic_Mackey

Hę? 12 latki ?
Ja mam 16 lat i jakoś bardzo ich lubię , no dobra uwielbiam . Niektórep iosenki naprawdę mają fajne ... Mam mnustwo ich plakatów ... Moja przyjaciółka mówi , że mam bzika ; p . No i co z tego ? Każdy słucha tego co chcę ... ja np . oprócz Jonasó , sucham rocka ... typu Linkin Park , Green Day , Breaking Benjamin , Paramore i wiele innych ... nawet polski rock ... COMA , Ptaky inne ... Ja tam bardzo lubie Jonasó , może to jest przejściowe , a może nie ... I mam 16 lat.

dona___

Jeszcze dorośniesz do właściwej muzyki. :P

Vic_Mackey

haha o chłopcze ty to jesteś dobry, a w archiwum twoich ulubionych seriali znalazłam, Hanna montana, piny i mózgi,JONAS(sorry za błędy 2 z 3 wymienionych wogóle nie znam) i piszesz, że ich nie lubisz mimo, że pochodza one z tego samego kanału jak Disney channel?! no to sie dopiero wypowiedziałeś. Haha no nie moge, ale pocieszam sie faktem, że sa osoby trzeźwo myślące i mówią madre rzeczy na tym forum, a to, że ktos raz na jakiś czas albo nawet regularnie ogląda JONAS to nie znaczy, że szufladkuje się i słucha tylko ich. Jak dla mnie maja fajne kawałki a ich życie nie jest tylko pustym lansem, ale czasami coś z nim robią , choć na bank mają określony image przez producentów...

Vic_Mackey

zgadzam sie kompletnie!

NFGirls9983

Ja mam 64 lata i bardzo lubię słuchać tego zespołu!

Vic_Mackey

na poczatku też mówiłam, że nie będę ich słuchać, ale po obejrzaniu kilku odcinków ich serialu stwierdziłam, ze nie jest aż tak denny jak czasem bywają produkcje disneyowskie (chociaż szczytem moich marzeń też nie jest). Zaczęłam szukać ich pisoenek i doszłam do wniosku, że mają fajne piosenki, które jak dla mnie nie mają nic wspólnego z rockiem ;o słyszał ktoś płytę Nicka? Jak dla mnie jest rewelacyjna, ma swietny głos i o czymś jednak śpiewa. "a to, że ktos raz na jakiś czas albo nawet regularnie ogląda JONAS to nie znaczy, że szufladkuje się i słucha tylko ich. Jak dla mnie maja fajne kawałki a ich życie nie jest tylko pustym lansem, ale czasami coś z nim robią , choć na bank mają określony image przez producentów..." z tym się całkowiecie zgadzam ;)