O Boże mój Boże, jaki on jest w tym filmie wspaniały!!! Siedziałm i patrzyłam w niego jak w
obrazek - zły i seksowny :D
Wiem, też ostatnio kupiłam sobie IŚ i specjalnie przeszukałam całą płytę z dodatkami. Nie ma go :(. Podawali tylko jakieś inne wycięte sceny...
Jejjj, więc to nie tylko ja go tak ubóstwiam. XD Normalnie "Hello, Beauty" to teraz moje ulubione powitanie : P
Szkoda, że się wcześniej nie pojawił. .___.'
Ja już nie mogę się doczekać II części! Na szczęście w dniu premiery jetem w domu i oczywiście wybieram się do kina.
tak,tak,tak! Jak zobaczyłam Scabiora pierwszy raz, w Ministerstwie Magii bodajże, to strasznie mnie zaintrygował, a najgorsze było to, że nie wiedziałam kto to taki! :D Szkoda, że było go tak mało w pierwszej części. Przyznam się ze wstydem, Pottera nie czytałam ,ale mam nadzieję, że w II będzie go więcej :)
A, no i zapomniałabym o najważniejszym - jest TAAKI pociągający!
Ja właśnie jestem ciekawa, w której scenie w II części go pokażą. Albo czy w ogóle go pokażą, chociaż w obsadzie jest... :D
Dziękuję bardzo
Ja również nie mogę się już doczekać, odliczam dni :P Film zapowiada się naprawdę dobrze
Przed chwilą wróciłam z 2 części Insygniów. I jestem zawiedziona. Scabiora było bardzo mało - nieporównywalnie z pierwszą częścią. Chociaż są i plusy: było sporo przybliżeń :) Szkoda, bo po 1 części myślałam, że jego rola trochę się powiększy w dwójce.
No tak, mało go było, za to jego kiedy zobaczyłam ten jego uśmiech... Ach, to on powinien być na plakatach. Pewnie by przybyło fanek :D
Też wróciłam niedawno z kina i za wiele to go nie pokazali. W pierwszej części Insygniów był wprost zachwycający, tu - zupełnie nijaki. :/
Ech, nasz Scabior nie miał się jak popisać : ( Raptem pięć minut. Żeby chociaż!
Ale fakt, jest pewna nadzieja, że nie zginął. Pamiętacie czar, który rzuciła Hermiona w Banku Gringotta, żeby nie zaszkodził im upadek z wysokości wagonika? Arresta Momentum, chyba taki czar. Scabior w momencie zawalenia mostu miał w ręce różdżkę, także... ; )
czemu scabiora jest tak mało?bezsensu mogli by poszerzyc wątki tych "złych'' a nie ciagle ku*wa swieta trójca itd tyle dobrze ze belle i lucka troche wiecej dali bo bym juz nie wytrzymala a scabior i ojciec dracona to sa najlepsze postaci :*
cholera.. a myslałam, że tylko ja go wypatrzylam i sie nim podniecam ale widze ze nie :D no cudny jest !!!!!!!!!!! <3 wcielenie seksu wrrr ;)
ooooo i to całkiem niezłe: http://www.youtube.com/watch?v=QD6dlINDkVY&list=UUCI6uIoBe0r-5CSVbpaNpZQ&index=1 0&feature=plcp !!!!!!!!!!!!!!!!!!