w nadchodzącym festiwalu w Sopocie najważniejszym gościem będzie Norah ;) Kurde ale się podekscytowałem , można mówić na tvn wiele rzeczy ale ostatnio Katie Melua a teraz Norah Jones to znakomity wybór !
Mam tylko nadzieję, że bilety nie będę zbyt drogie. Mieszkam pod Gdańskiem więc to tak jakby przyjechała do Polski i zapukała mi do drzwi.
Kurcze ty to masz luksus ;) Gdybym mieszkał koło Sopotu nie odstraszyła by mnie nawet jakaś astronomiczna cena wejściówki... :D
Fakt, nie muszę martwić się o nocleg i takie sprawy, ale jak mi zaśpiewają za wejście tak ładnie jak Norah śpiewa to, po tym koncercie mój portfel długo się nie pozbiera. Nie wiem ile kosztowały wejściówki w zeszłym roku, ale może ulitują się nad biednymi studentami.
Ale Ci zazdroszcze! Ja mam ponad 500 km do Sopotu ale może uda mi się wybrać. Specjalnie dla NOrah przesuwali Festiwal, bo nie miała wolnego terminu, więc ciekawa jestem za ile będzie znów w Polsce. Dlatego bardzo mi zależy, żeby pojechać! Już wiadomo ile będzie kosztował bilet?
Też się zastanawiam, mam nadzieję, że nie więcej niż 200 zł. To na 100% już pewne, że Norah przyjeżdża? Ostatnio jak czytałem, wciąż nie mieli jej podpisu na kontrakcie.