http://pl.youtube.com/watch?v=_ykW1-AwG5E
Jak zobaczyłam ten filmik nie mogłam uwierzyć że doda (celowo z małej litery) jest taka ograniczona. Jest zazdrosna o wygląd i urodę.
Nie napisze więcej bo zablokują ten temat.
Doda nawet nie wie ile jeszcze jej brakuje do Norah! To co miała wyjść na scenę, jak różowa lala i wymachiwać cyckami, jak to robi "szanowna" Doda? Nie chce jej krytykować, ale takie zachowanie jest wręcz karygodne.
Dodzia myli porządki...owszem, to się tyczy takich "artystek" jak ona. Jeśli nie ma się czegoś takiego jak głos, kultura wykonania, osobowość lub po prostu dobra piosenka, trzeba nadrabiać "imidżem".
Ale Doda jest piosenkarką z kompletnie innej półki niż Norah: na koncerty tej drugiej nikt nie przychodzi oczekując, że dziewczyna będzie zmieniała kostiumy a pod koniec całości zdejmie stanik i oczom zgromadzonych ukażą się różowe, plastikowe gwiazdki przyklejone do sutków, które będą pobłyskiwać w rytm znanego przeboju :)))
Owszem, można sobie poszaleć z wyglądem i pielęgnacja ciałą. Ale wolałabym, żeby tak jak u Edyty Górniak, był to dodatek do wspaniałego głosu. Tymczasem wizyta w solarium jest u Dody traktowana jak główny punkt przygotowań do koncertu. I to pokazuje jaki rodzaj publiczności jest jej "targetem". Nie muszę dodawać chyba, że ma mnie wśród niej :/
"na koncerty tej drugiej nikt nie przychodzi oczekując, że dziewczyna będzie zmieniała kostiumy a pod koniec całości zdejmie stanik i oczom zgromadzonych ukażą się różowe, plastikowe gwiazdki przyklejone do sutków, które będą pobłyskiwać w rytm znanego przeboju"
prawie spadłam z krzesła ;) ale całkowicie się zgadzam ;)
po1) norah jest śliczna kobieta i w przeciwieństwie od pani rabczewskiej nie potrzebuje makijażu i błyszczących strojów .
2) jeśli ktoś nie ma talentu to nadrabia sylikonem (to taki przestarzały środek to poprawienie sobie walorów)
3) pierd****** dode
4) pustaki nie maja głosu