O.S.T.R.

Adam Andrzej Ostrowski

5,6
105 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby O.S.T.R.

Byłem na jego koncercie teraz w czerwcu na Juwenalia AWF w Katowicach i tak pojechał po kaczyńskich że sie mało piwiem nie udławiłem ,koleś nawijał a ostry grał na skrzypcach po prostu poezja.Mam wszystkie jego oryginalne płyty razem z POE i 30 minut z życia,jest moim idolem i tak już zostanie, jego wciągająca liryka i morały zawarte w kawałkach rozwalają na łopatki a o bitach już nie mówiąć...drugiego takiego talentu nie spotkałem,uwielbiam go przedewszystkim za skromność bo koleś sie ku..a nie sprzedaje w bele jakich klipkach z bmkami tylko tworzy to co mu sumienie podpowiada i przelewa te odczucia na CD lub vinyl.Nie mieszka kurde w willach jak doda tylko ma studyjko pod łóżkiem piętrowym eheheh i mieszka w bloku na 11 piętrze ul.Teofilów dzielnica bałuty miasto Łódz heh.Pozdro dla jego fanów i jego samego!!!

snakeros2225

ul. Teofilów ???? heheheh no to zes walnoł!!! widac ze kolega nie z Łodzi. Teofilów to cos na zasadzie osiedla a ulica na ktorej mieszka to ALEKSANDROWSKA !!!

Pozdro

snakeros2225

chlopak pewnie ze wsi, uslyszal od kolegow ze ostry mieszka na teofilowie, chlopak rozkminil ze to ulica i teraz opowiada glupoty ;D

snakeros2225

to posłuchaj freestyle Tetrisa! A oesteer swoją drogą. wielki szacunek za to co robi.

snakeros2225

Tak masz rację jest jednym z najlepszych w Polsce na pewno