O.S.T.R.

Adam Andrzej Ostrowski

7,9
75 ocen występów osoby
powrót do forum osoby O.S.T.R.

Piszcie waszym zdaniem 10 najlepszych utworu OSTR'ego. Moje typy, to:

1.ABC
2.Kochana Polsko
3.Ile Jestem W Stanie Dać
4.To Nie Czas
5.Początek
6.Śpij Spokojnie
7.Z Odzysku
8.Rap Po Godzinach
9.1980
10.Mówiłaś Mi

użytkownik usunięty
Wielki_Krytyk_ Muzyczny

nie ma najlepszych utworów, on za każdym razem kaleczy muzyke

KALECZY MUZYKĘ ? Do tekstów O.S.T.R'ego trzeba dojrzeć, aby zrozumieć jego teksty. Wiem, że słuchasz Justina Biebera, Feela, Lady Gagi, Miley Cyrus czy Tokio Hotel, bo jesteś pewnie w wieku 10 - 14 lat, ale dorośnij do mądrych tekstów O.S.T.R'ego.

użytkownik usunięty
Wielki_Krytyk_ Muzyczny

napisałem jeden komentarz a ty piszesz już o mnie biografie (oczywiście nie prawdziwą), a i wszyscy których wymieniłeś i tak są lepsi od tego pajaca.

użytkownik usunięty

tak właściwie każdy kto weźmie mikrofon do ręki jest od niego lepszy, z wyjątkiem takich pokrak jak peja jest takim samym beztalenciem

Do rapu trzeba dorosnąć. A tak apropo czego słuchasz ? Co uważasz za prawdziwy rap ? 50 Centa, Meza, Tedego, Grupe Operacyjną ? To szczerzę nie chce się wdawać w żadne dyskusje.

użytkownik usunięty
Wielki_Krytyk_ Muzyczny

To pewnie jeden z tych "wielkich krytyków" którzy w głębokim poważaniu mają rap,chociaż nie bardzo znają za pewne ten gatunek muzyczny tylko oceniają go po utartych stereotypach .Nie ma nic durniejszego od stereotypów,wrzucania wszytskich do jednego worka ale kakaa007 zjadł wszystkie rozumy w muzyce i będzie teraz pokazywał jaki z niego znawca.Ja sam osobiście słucham Rocku,Metalu i przy tym Rapu.Nie widzę jakoś wielkiego problemu w słuchaniu rożnych gatunków muzycznych nikt nie broni mi słuchać AC/DC,Metallici, guns n roses i zarazem Paktofoniki,Pokahontaz,Kalibru 44 czy właśnie OSTRego.

użytkownik usunięty
Wielki_Krytyk_ Muzyczny

Eminem i Lil Wayne, słuchałem też 2paca ale mi nie zbyt pasował (ale jest dobry)

...

Dazu

ciekawe czy wiesz w ogole o czym rapuje Em 2pac czy Waynee, bo jeszcze trzeba znać anglieski.

użytkownik usunięty
lluukk

połowę rozumiem, a jak nie rozumiem jakiegoś testu to patrze w internecie (tekstowo.pl)

to dobrze, bo nie rozumiem ludzi, którzy słuchają Paca lub Eminema i się nimi zachwycają nie wiedząc o czym śpiewają.

no ale to co piszesz o ostrym to troche przesadzasz moim zdaniem. no chyba ze miałeś na celu prowokacje :D to Ci sie nawet udała :)

kakao007 niezły pajac to jest, ale z ciebie. Eminem nie nagrał dobrej płyty od 2003 a Lil Wayne to największy błazen hip hopu (obok 50centa)

Wielki_Krytyk_ Muzyczny

1.Jestem tylko dzieckiem
2.Ból doświadczeń
3.Po drodze do nieba
4.Twarz
5.Synu

Wielki_Krytyk_ Muzyczny

nr 1 z płyty Tylko dla dorosłych - Track 12

2. Tabasko
3. Mówiłaś Mi..
4. Odzyskamy Hip Hop
5. Jak Nie Ty, to Kto? (Feat. Brother J)
6. Po drodze do nieba
7. Śpij spokojnie
8. Jazzurekcja
9. Szpiedzy Tacy Jak My
10. Kochana Polsko

Wielki_Krytyk_ Muzyczny

jeszcze Tabasko do tego dodac

Wielki_Krytyk_ Muzyczny

1.Początek
2.Kochana Polsko
3.Tabasko
4.ABC