Okił Khamidow

5,4
498 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Okił Khamidow

BŁAGAM CIEBIE FACET WRÓĆ DO KRĘCENIA KIEPSKICH nie żebyś zle kręcił obecne seriale ale właśnie TY potrafiłeś z tego serialu nakręcić coś naprawdę świetnego
OSOBY KTÓRE SIĘ ZEMNĄ ZGADAJĄ WPISUJCIE SIĘ.

Rezyser Na Bezrobociu

2 pierwsze odcinki 13 sezonu Kiepskich,w reżysri Yoki tak złe nie były...
Ale gdyby wziął się za to Okił to na pewno zrobił by z tego odcinka coś może nie genialnego,ale byłoby więcej klimatu ze starych odcinku.Po prostu Okił robił to od prawie 10 lat,i jest profesjonalistą.Ale wątpię,żeby wrócił...
Chociaż był "Waldek Come Back!" to i może nasz tadżycki mistrz też wróci.
P.S Może mała petycja ? ;>

Rezyser Na Bezrobociu

Nie mogę przeboleć odejścia Okiła. Dla mnie jest to największe osłabienie ekipy ŚWK. Chętnie podpisałby się pod listem w prośbie o powrót do Kiepskich. Brakuje mi też babki Kiepskiej no i Waldek po powrocie zrobił się mało śmieszny.

Rezyser Na Bezrobociu

ŚWK to jest jedyny powód, dla którego ten człowiek dostał ode mnie ocenę wyższą niż 1. Cała reszta tych seriali jest wg. mnie po prostu żałosna.

Nedero

ok obecne jego produkcje sa załosne ale jaki to trzeba miec talent do takiego przejaskrawiania wszyskiego, tak jak robil to w kiepskich tak robi to dalej tylko troszke w innej konwencji. pozdrawiam ;)

Nedero

Facet wie jak zarobić pieniądze po prostu. Ponad 6mln widzów oglądających obecne wytwory jego wyobraźni mówi samo za siebie.

W kiepskich pokazał, że zna się na dobrym humorze. Serial z potrójnym dnem, powierzchownie debilny a w następnych warstwach poruszający społeczne, narodowe i globalne problemy z niesamowitym wyczuciem. :) Fajny gość po prostu. Tym bardziej, że nie jest polakiem to brawa za wyczucie polskiej mentalności ;)

seastian

No tak jak mówię, Kiepscy byli naprawdę nieźli, zawsze można było się pośmiać, ale teraz jego produkcje (mam tu na myśli szczególnie "Trudne Sprawy" i "Pamiętniki z Wakacji") moim zdaniem nie są niczym innym jak omawianiem dziwnych problemów w jeszcze bardziej dziwny sposób.

A pewnie połowa tych widzów ogląda z nadzieją, że ujrzą potomka Dariusza, czy tego gościa od mięsnego jeża ;-)