Okił Khamidow

5,4
498 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Okił Khamidow

fala zbrodni

użytkownik usunięty

jestem bardzo zawiedziona, ze zrezygnowal z rezyserowania fali zbrodni. bo kiedy rezyserowal, to serial byl o sto razy lepszy

zgadza sie ztoba.Od kiedy on odszedł scenariusz serialu i ujecia stały sie takie proste i przewidywalne

użytkownik usunięty
miedzianobrody

mi na przyklad glownie chodzi o to, ze dawniej seraial byl o wiele brutalniejszy, ale tym samym bardziej realistyczny.
szczegolnie podobal mi sie watek budrysa

Wątek budrysa był bardzo dobże zrobiony.Natomiast wątek Młodego poszukujący Silene był słabiutki.Nie wiem czy zauważyliście ale kiedy Okil zrezygnował z reżyserowania F.Z 3/4 filmu dzieje sie w pomieszczeniach.Wygląda to tak jakby obecny reżyser(Filip Zybler) nie potrafił dobże sfilmować pościgu itp.

miedzianobrody

Zgadzam się. Jak on to reżyserował to było cuudo. Później też było niezłe ale nie aż tak. 1 seria to mistrzostwo w każdym calu. Wątek Budrysa był świetny, szajba w pierwszym sezonie był inny niż później. I nie tylko on. Może postać rafalskiego zachowała jakiś swój urok. Ale serial dużo stracił.

Kathlar

Zgadzam się. Był taki moment kiedy serial się posypał, zrobił zamotany, niezrozumiały, wałkowane były ciągle te same tematy... Jednak reżyser to ktoś taki, że chociaż go w filmie nie widać - widać efekty jego pracy...