Olaf Lubaszenko

Olaf Sergiusz Linde-Lubaszenko

7,4
32 046 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olaf Lubaszenko

...marny, cienki, odpychający od siebie (przynajmniej mnie) na starcie samą aparycją. Reżyser - bardzo dobry! : ) Dałem mu kiedyś 1, dziś daje 6.

użytkownik usunięty
gramer_filmweb

A ja daję 1 z pełną świadomością, proszę Pana. Ten Pan zaistaniał w świecie polskiego filmu tylko dzięki ojcu. Przypadkowego człowieka z ulicy nauczyć można lepszej gry niż tej w wykonaniu Pana Lubaszenki. Zsumowawszy powyższe z licznymi wypowiedziami publicznymi tegoż Pana, ocenę wystawić mogę tylko jedną. Pozdrawiam serdecznie.

Typowa żałosna zaściankowa wypowiedź ... ten pan zawdzięcza wszystko ojcu i gdzieś tam wypowiedział się brzydko i dlatego należy mu się 1/10.
Boże co z ta Polską się dzieje, skąd wy zawistni ludzie bierzecie się ?

Proszę pana pan należy do tej kategorii znaffców filmowych, którzy zamiast oceniać aktora za role filmach, oceniają aktorów za to co robią w życiu prywatnym.
Panie smoking pan należy do tej kategorii znaffców filmowych, którzy Seana Connerego oceniają na 1/10 tylko za to że dał swojej żonie po gębie za to że się puszcza.

użytkownik usunięty
tomucho77

Szanownemu Panu Connery'emu ośmieliłem się nadać notę ośmiopunktową, proszę Pana. Zaszło jakieś horrendalne nieporozumienie, Szanownego Pana rodzinne rozrywki nie leżą w kręgu moich zainteresowań. Pozdrawiam serdecznie.

gramer_filmweb

Irytujący to On może i jest, ale dobrych ról mu odmówić nie można. Fakt, że nie ma w sobie wielkich zasobów, jeśli chodzi o środki aktorskie i kreuje zróżnicowanych charakterów, ale przesadą jest że tylko dzięki ojcu zaistniał, ponieważ gdyby tak było to zniknąłby po kilku nieudanych próbach, jak np. młody Olbrychski.