Olga Frycz

4,9
3 973 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olga Frycz

42 osoby zagłosowały na tę młodą damę, natomiast nikt jeszcze nie wyraził swojej opinii pisemnie, więc ja będę pierwsza:) Wczoraj obejrzałam pierwszy film z jej udziałem. Muszę przyznać, że Olga ma w sobie tajemniczy magnetyzm oraz co niewatpliwe, talent, odziedziczony po ojcu( który jest znakomitym aktorem). Mam nadzieję, że będzie miała jeszcze wiele okazji zagrać u boku znanych, wyśmienitych aktorów. Trzymam za nią kciuki!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Paulina_20

Ludzie!!
Ja to bym na nią nie zagłosowaała... Ja magnetyzmu jakoś nie zauważyłam ... A talent ? No, może ma, ale jakiś byle jaki... sama z resztą nie wiem... ale na pewno nie gra najlepiej. Poza tym... ja mam ogromna nadzieję, że nie bedzie miała okazji zagrać u boku znanych, wyśmienitych aktorów :D pozdrowieniaaa.. nara :D

SKarbOnka

SKarbOnka ma rację. Uważam, że ta młoda "gwiazda" nie ma najwspanialszego talentu. Znam wiele polskich młodych aktorek, które o wiele lepiej poradziłyby sobie z jej rolami. No, cóż, może zagrała w tych filmach jedynie dzięki ojcu ? Tego nie wiem, ale może się mylę... But Maybe :| I think, Ola Frycz is not stupid, but I don't like her. Thank.

użytkownik usunięty
chesterki

Wow!! Zajechalo z angielska :)
Mi sie osobiscie podobala w swoich rolach (oczywiscie tych ktorych widzialem). Moze dlatego nie chccecie jej widziec u boku "wielkich gwiazd" gdyz przemawia przez was zazDDRosc?? Ja tam wiem, ze to nie dzieki ojcu zagrala w tych filmach.
pozDDRawiam!!

Ich Fahre Einen Trabant!!

Czy mi się wydaje czy tylko dziewczyny jej nie lubią? jak tak patrze na nicki osób na forum Olgi to chłopacy wręcz przeciwnie :)

mr_mazi_2

Właśnie, to znamienne na forach atrakcyjnych aktorek. Zazdrość się chyba nazywa to coś. ;)