Olga Frycz

4,9
3 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olga Frycz

Pokazała Pani w filmie "Wszystko co kocham". Artysta ma tak że raz jest bogatym krezusem ale większy czas dziaduje , najgorzej jest jeśli sztukę zmieli się z zarabianiem kasy w wysokobudżetowych beznadziejnych serialach. Dla mnie aktorka filmowa , niesamowity talent

radekchytla

buahahehehihiii
dla wlasnego dobra usun konto na tym portalu.

sanczopansa

Trudno pisać jest cokolwiek w internecie ,ba nawet publikować Twoja wypowiedź a w zasadzie mówienie mi co jest dobre a co złe dla mnie świadczy o zacofaniu jak daleko jesteśmy za murzynami w internetowych forach, poziom w jaki inni ingerują w "ja" oraz "ono" jest taki jak MTV , POP , sanczopansa jesteś pospolity

radekchytla

niedopomyslenia jest sugerowanie ze ta gwiazdka jest utalentowana w filmie WCK pokazala swoj drewniany warsztat w zadnej chwili nie byla przekonywujaca juz nie wspomne o jej pozal sie boze wystapieniach w programach rozrywkowych,intelektualne dno(i tu sie z toba zgodze) na miare mtv.

sanczopansa

Każdy aktor, fotograf, muzyk ma swój świat , jedni są grzeczni , schizofreniczni, skryci, pyskaci, rządni sławy = to my ludzie , to my tacy jesteśmy ,łatwo jest oceniać innych , wszystkim nam to łatwo i klarownie przychodzi myślę że ocenianie innych rodzi nienawiść i złość , zazdrość , nie warto oceniać innych. Masz WŁASNE zdanie a ja swoje , dlatego że jesteśmy różni jesteśmy ludźmi. Dziwnie byś się czuł jakby wszyscy w Twoim otoczeniu byli tacy sami jak ty, nieprawdaż? Szanujmy się nawzajem ,to będziemy szanowani.
:) moją opinię pozostaw mnie ale mnie nie oceniaj , podobała mi się rola jaką wykreowała w tamtym filmie , dla mnie to jak 1 fotografia pośród 100zdjęć
pokój i nie chrzcij mnie od czci i wiary

radekchytla

jakbys nie zauwazyl to jest portal ktory ma na celu skatalogowanie filmow/seriali/aktorow/gier znajduje sie w nim cos takiego jak dyskusja pomiedzy uzytkownikami(z czego wlasnie korzystamy) .rozumiem cie jak najbardziej kazdy ma prawo do swojego zdnia jednak jezeli ty sie udzielasz na takim forum to nie miej za zle ze ja tez wyglaszam swoja opinie ( w tym wypadku bardzo nie przychylna) jest to jedyna osoba ktorej wystawilem 1 nad innymi miernotami typu bobek,majka,brzydula nawet sie nie bede rozczulal i bawil w stawianie jedynek poniewaz jako tako potrafia sie zachowac poza serialem/filmem (mam na mysli obcowanie z innymi mediami-programami show, teleturniejami etc). jednak to co pokazala ta dziewczynka swoja osoba w programie kuby wojewodzkiego zmiazdzylo mnie doszczetnie...bynajmniej nie pozytywnie. ciesze sie ze nie odp w sposob chamski broniac swojego zdania ,nawet bawia mnie twoje metafory i namierna milosc do blizniego. a co do oceniania to mowiac powaznie to na tym wlasnie polega zycie. podejmowanie jakis decyzji ktore wiaza sie z wszedobylska aprobata lub krytyka tak wiec ,swiata nie zmienisz.

sanczopansa

poza tym wlasnie sprawdzilem twoj profil i stwierdzilem ze jestes nadwyraz rozrzutny stwiajac 10 niektorym 'aktorom i aktorkom'.
nie dziwie sie ze rowniez frycz znalazla sie w twoich top.

sanczopansa

to że ty sanczopansa uwazasz ze olga jest do kitu wcale nie oznacza ze ona jest naprawde złą aktorką .
to że radekhytla uwaza ze olga jest swietna nie oznacza ze ona naprawde taka jest

dla ciebie jest taka dla ciebie taka , i co dalej sie bedziecie licytowac a sanczopansa bedzie usilnie bronił swoich polgądów i przekonywał ze olga jest do kitu i juz. jakby komus było to potrzebne . kazdy ma swój rozum i swoje oceny .

ps sanczopansa , jestes wdzięczny ze ktos cie hamsko nie zdjechał a ty w odwdziece wysmiewasz liste ocenianych aktorów . troche nie halo ?