Olga Frycz

4,9
3 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olga Frycz

ona w ogóle rozumie, co gra? bo w programie Kuby Wojewódzkiego wypadla poniżej wszelkiej krytyki..................
Najfajniejsze były pytania o koneksje, no i oczywiście o stan wojenny :D
ROTFL

chrismoltisanti

Nie znasz się na żartach... wypadła dobrze i skromnie... bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie

perelka84

a ona sie poznała na którymś z żartów w tym programie?
a, faktycznie, zaczynala się smiać po jakichs 15 sekundach :D

użytkownik usunięty
chrismoltisanti

chyba w tzw "uchu" jej tłumaczyli...albo wojewódzki puszczał oko w odp. momencie...
oj kocham ja te komentarze z FW : "miła, sympatyczna, ładna i inteligentna (sic!)" albo " inna niż pozostałe gwiazdki"- no, ale tu akurat muszę się zgodzić - nietypowy "stwór". ale nie aktorka.

użytkownik usunięty
perelka84

taaa nie miała pojęcia kiedy się skonczył Stan wojenny...to chyba mówi wystarczająco duzo o jej poziomie wiedzy, zresztą sama siebie opisała ze jest idiotką i debilką i miała rację bo dokładnie to pokazała.

a czy każdy to musi wiedzieć, wy tez jesteście tacy nieomylni... ona tam nie przyszła zdawać historii tylko się promować...

Mnie najbardziej rozbroiło hasło o wyrazie twarzy...Po prostu nie rozumiem jak ludzie mogą twierdzić,że ona tylko pozowała na taką ignorantkę. Każde pytanie Kuby kwitowała lakonicznym "no...no", nie rozumiała żartów, miała trudności z artykułowaniem myśli. Sama zresztą swój poziom intelektualny podsumowała, nazywając siebie wiadomo jak. I pomyśleć ,że ta dziewczyna będzie niedługo chwaliła się dyplomem wyższych studiów.