Też taki tępy wyraz twarzy, gra jedną miną no i brak talentu aktorskiego. Może ktoś jeszcze zauważył to podobieństwo?
cóż....mam niestety te same skojarzenia-twarz o wyrazie lekko tęskniącym...za rozumem,niestety...co wcale nie znaczy,że jest nieładna
hahaha :) z tą tęsknotą za rozumem to ciekawa interpretacja :D
ale popieram, obiecującą aktorką młodego pokolenia to bym jej nie nazwała. troszkę bez wyrazu.
tak jest tak samo ładna jak Kristen Stewart a wy żeście się ich uczepili jak rzep psiego ogona jak chcecie oglądać modeli to zamiast filmów polecam pokaz mody
Według mnie Olga Frycz podobna jest do Alicji Resich-Modlińskiej zarówno z urody jak też i z oszczędnej mimiki.
tyle że w przeciwieństwie do niej Alicja potrafiła świetnie grać (rzecz jasna głosem) w słuchowiskach radiowych wiele lat temu, zanim stała się zasiedziałą dziennikarką z jedną miną
hehe może i dobre porównanie:) Wkurza mnie jej płaska twarz bez wyrazu, przypomina mi takiego małego, złośliwego chochlika:D Może sugeruję się jej rolą w filmie Wszystko co kocham, ale po prostu mnie drażni.
Mnie bardziej tę panią - http://www.starnostar.com/data/images/who-is-Saskia-Steele-is-star-or-no-star-Mo lly-Hatcher-celebrity-vote.jpg
Ja nie. Bo chociaz kazdy krytykuje Stewart to ona jednak posiada jakis talent. A co do Frycz to bez komentarza.
Haha :D Nigdy mi to nie przyszło na myśl, ale po przeczytaniu tematu muszę przyznać, że faktycznie - jest bardzo podobna.
Z Kristen mają bardzo podobną szczekę, i ta jedną charakterystyczną minę. Innych podobieństw nie dostrzegam :)
Z Kristen mają bardzo podobną szczekę, i ta jedną charakterystyczną minę. Innych podobieństw nie dostrzegam :)
Wy się wszyscy znacie jak kura na pieprzu. Toć ona z twarzy wygląda identyko jak Tori Black. Kto kumaty, wie o kogo chodzi, kto nie wie, niech poszuka.
Bardzo mi się podoba jej delikatna uroda - porównanie do Ellen Page, Aleksandry Hamkało itd. jest trafna, może uderzająco podobne nie są, ale mają w sobie tą lekkość, dziewczęcości, ale mimika rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia... "Twarz tęskniąca...za rozumem" to jest to :)