Olga Frycz

4,9
3 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olga Frycz

Też taki tępy wyraz twarzy, gra jedną miną no i brak talentu aktorskiego. Może ktoś jeszcze zauważył to podobieństwo?

normalka92

cóż....mam niestety te same skojarzenia-twarz o wyrazie lekko tęskniącym...za rozumem,niestety...co wcale nie znaczy,że jest nieładna

freya_3

hahaha :) z tą tęsknotą za rozumem to ciekawa interpretacja :D
ale popieram, obiecującą aktorką młodego pokolenia to bym jej nie nazwała. troszkę bez wyrazu.

normalka92

tak jest tak samo ładna jak Kristen Stewart a wy żeście się ich uczepili jak rzep psiego ogona jak chcecie oglądać modeli to zamiast filmów polecam pokaz mody

normalka92

Dokładnie to samo odczucie. Aktorka jednej twarzy.

normalka92

Według mnie Olga Frycz podobna jest do Alicji Resich-Modlińskiej zarówno z urody jak też i z oszczędnej mimiki.

czubajka_filmweb

tyle że w przeciwieństwie do niej Alicja potrafiła świetnie grać (rzecz jasna głosem) w słuchowiskach radiowych wiele lat temu, zanim stała się zasiedziałą dziennikarką z jedną miną

normalka92

Też mam takie wrażenie.

normalka92

Ja też mam takie wrażenia,z twarzy są bardzo podobne!

normalka92

Ja zauważyłem, szkoda że taki stary wpis :-D

normalka92

Dokładnie. Polska Krystyna.

normalka92

hehe może i dobre porównanie:) Wkurza mnie jej płaska twarz bez wyrazu, przypomina mi takiego małego, złośliwego chochlika:D Może sugeruję się jej rolą w filmie Wszystko co kocham, ale po prostu mnie drażni.

normalka92

Mnie bardziej tę panią - http://www.starnostar.com/data/images/who-is-Saskia-Steele-is-star-or-no-star-Mo lly-Hatcher-celebrity-vote.jpg

normalka92

moim zdaniem wgl nie podobna

normalka92

wlasnie mialem napisać temat że frycz to taka ,,polska kristen stewart'' ale mnie uprzedziłeś :D

normalka92

Ja nie. Bo chociaz kazdy krytykuje Stewart to ona jednak posiada jakis talent. A co do Frycz to bez komentarza.

normalka92

Podobna do Rose Byrne np. http://www.filmweb.pl/person/Rose+Byrne-72514#picture-74

Hurokan

z nosa chyba. Rose jest bardzo ładną kobietą, Frycz niestety ładna nie jest

normalka92

Krzyżówka Aleksandry Hamkało i Katarzyny Maciąg

normalka92

Haha :D Nigdy mi to nie przyszło na myśl, ale po przeczytaniu tematu muszę przyznać, że faktycznie - jest bardzo podobna.

Noane

Z Kristen mają bardzo podobną szczekę, i ta jedną charakterystyczną minę. Innych podobieństw nie dostrzegam :)

Noane

Z Kristen mają bardzo podobną szczekę, i ta jedną charakterystyczną minę. Innych podobieństw nie dostrzegam :)

normalka92

Wy się wszyscy znacie jak kura na pieprzu. Toć ona z twarzy wygląda identyko jak Tori Black. Kto kumaty, wie o kogo chodzi, kto nie wie, niech poszuka.

Szotgan

a kogo to nie obchodzi niech to zwyczajnie oleje ;]

normalka92

a nie przypadkiem do Ellen Page?

normalka92

Bardzo mi się podoba jej delikatna uroda - porównanie do Ellen Page, Aleksandry Hamkało itd. jest trafna, może uderzająco podobne nie są, ale mają w sobie tą lekkość, dziewczęcości, ale mimika rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia... "Twarz tęskniąca...za rozumem" to jest to :)

normalka92

Mam identyczne spostrzeżenia w kwestii aktorstwa obu tych Pań.