Wkurza mnie trochę...
Podobno lubi grać w erotycznych scenach...
No i te wszystkie gołe zdjęcia...
Nie rozumiem takich ludzi, którzy pokazują dupę całemu światu...
Poza tym - jeśli można - co oznacza pojęcie "łatwa"? Że się puszcza z kim popadnie? Bo na pewno nie to, że się rozbiera na sesjach fotograficznych czy na potrzeby filmów. Zresztą, być może świat niektórych się zawali, ale uwierzcie mi - wręcz trudno znaleźć kasową, ładną (to dość istotne) aktorkę, która nie miałaby w swojej karierze rozbieranych scen. Wpiszcie sobie w google dowolne nazwisko z dopiskiem "nude". Pytanie brzmi: i co w tym złego?
No ale przecież ja nie napisałam, że ona jest jedyną, która się rozbiera...
A o tym, że lubi się rozbierać przed kamerą to gdzieś przeczytałam...
Nie pamiętam gdzie...
No dobra...
Powiedzmy, że ujdzie to o tym pokazywaniu ciała przed kamerą...
Ale fakt, że jej się to podoba nie uważasz za lekką przesadę..?
A tak a propos to 3 kropki na końcu stawiam jakoś od roku tak samo jak to, że każde zdanie zaczynam od nowej linijki...
Moim zdaniem łatwiej się to czyta...
Tak się nie gubisz jakby wszystko było jednym ciągiem pisane...
Tak ale nie sądzisz ze czytanie jakis plotek albo domysłow autora to
bezsens? w wiekszosci to sa fikcje , po prostu zwykle plotki pisane
przez osoby ktore zazdroszcza slawy.urody,pieniedzy albo po prostu zyja
z rozsiewania takich "informacji"? W wywiadzie ktory ogladalem (a nie
czytalem wiec mam pewnosc ze to faktycznie ona mówiła)Olga powiedziala
ze dla niej rozbieranie sie przed kamera nie stanowi problemu bo jest to
element jej zawodu - aktorki i modelki,co mysle ze nikogo nie powinno
dziwic.Nikt nie powie mi ze Penelope Cruz jest "łatwa" bo sie rozbiera w
niektorych filmach.A co do wypowiedzi ze Oldze sprawia przyjemnosc
wystepowanie nago - to zwykla plotka rodem z pudelka - ona nigdy nie
powiedziala czegos takiego.Nie warto sie kierowac informacjami z
nieoficjalnych zródel bo pozniej wychodza takie rzeczy ktore maja na
celu głównie pokazanie jaka to dana gwiazda jest zła ,głupia itp itd
Powiem tak...;D
Nie można z góry założyć, że plotka jest prawdziwa ale też nie można powiedzieć że jest fałszywa...
Przeczytałam i dopasowało mi się do tych gołych zdjęć i filmów...
Tak jakoś wyszło...;P
Zawód aktorki niestety wymaga m.in. od aktorki tego, żeby się czasem rozebrała i zagrała scenę łóżkową. Jeżeli aktorka lubi się rozbierać i sprawiają jej przyjemność ekshibicjonistyczne akcje łóżkowe w towarzystwie przykładowo 40 osób ekipy filmowej, to są dwie możliwości:
a) jest w czepku urodzona i wykonuje zawód, który sprawia jej przyjemność w każdym aspekcie
b) gada tak, aby napędzić koniunkturę na własną osobę, co w kontekście seksu zwykle się udaje, bo ludzie lubią takie tematy i o nich gadają (vide: ten właśnie temat)
W obu przypadkach nie widzę niczego złego.
Tak jednak w zadnym jej wywiadzie nie widzialem a raczej nei slyszalem
aby cos takiego powiedziala a widzialem ich sporo.Dla mnie to po prostu
plotka ala pudelek.A poza tym napewno nic tu nie ma wspólnego z tymz e
moze byc łatwa bo musiala bys ja znac zeby tak powiedziec...
A mnie trochę wkurza, że nie widziałem jeszcze wszystkich gołych zdjęć Olgi i scen erotycznych z jej udziałem:P
A nie przyszło Ci do głowy, że Olga, kiedy gra, nie jest już osoba prywatną, tylko AKTOREM?
A zdjęcia... no cóż, takie życie modelki ;]
A ja z tego co mozna ujrzec w necie to widzialem chyba wszystko... ;p
No jest naprawde niesamowita, a ze lubi pokazac co nie co nie znaczy ze jest latwa.
Dla mnie czlowiek latwy to bardziej ktos taki kogo mozna latwo zaciagnac do lozka niz ten ktory zarabia jako model ;]
Osobiscie nie chcialbym zeby moja dziewczyna miala taka prace bo bylbym cholernie zazdrosny, co nie znaczy ze niektorym osobom to nie przeszkadza. Dlatego tak czesto aktorzy łączą sie w pary. Obydwie strony naciagaja lekko zwiazek w pracy ;p
I przestan pisac te kropki dziewczyno! :D
Z całej dyskusji wynika jedno, facetom się to podoba, podejrzewam że przez brak szacunku, kobiety krytykują i słusznie.
Co innego jak ktoś zaczyna karierę od pokazywania swoich wdzięków tylko po to aby zaistnieć (stąd biorą się podejrzenia o brak talentu), a inaczej sprawa się ma gdy robi to aktorka o ugruntowanej pozycji. Kontekst w jakim rozgrywa się scena erotyczna też jest ważny, w wielu przypadkach owe sceny są tylko i wyłącznie aby zwiększyć oglądalność.
..inna liga aktorów? inaczej się ocenia początkujących dzieciaków, inaczej weteranów taśmy celuloidowej a jeszcze inaczej modelki/piosenkarzy, którzy nie umieją grać :)
.też wystawiłam pannie 1, bo aktorką to ona żadną jest.. ładnie wygląda i tyle..
a w cóż ona mierzy? płacą jej, to gra. a że przy okazji trafia do fest kasowego filmu? tym lepiej dla niej.
buli_999 chodziło o to, że początkujący aktor(zazwyczaj aktorka), który w każdym filmie praktykuje sceny rozbierane, powinien pogodzić się z tym, że będzie oceniany jako osoba próbująca zaistnieć za wszelką cenę.
Nie potrafię pochwalać zachowania człowieka obnoszącego się nagością na każdym kroku. To budzi we mnie pewne uprzedzenia w kierunku danej postaci.
Mimo tego życzę tej pani wszystkiego dobrego. A przede wszystkim, aby udowodniła, że nie jest niewolnicą swojej cielesności i wyrwała się z modelu Bellucci - kiepskiej 'aktorki', którą doceniam jedynie za dwie role w "Apartamencie" i "Astelixie i..."(uprzedzam, że widziałam większość jej dokonań). Ma potencjał.
Ja Ty w "Apartamencie" widziałaś/łeś gdzieś Monice Bellucci, to ja, po pierwsze, serdecznie gratuluję, po drugie... poproszę numer telefonu do Twojego drugdilera... ;-) Chyba, że o inną Bellucci chodzi.
To nie mi powinnaś zwracać honor tylko sobie za to, że przeprosiłaś. Wtedy się wybacza nawet brak wiedzy i porywczość ;)
Do czego to ? A kto nei pokazuje ? ktora ? jakies Polki ? a moze Ameryknaki ? moze Francuzki czy Wloszki ?
Ile miala tych erotycznych scen / nagich zdjec ? Wejdz sobie na nudografie zobaczysz, że prawie kazda, KAZDA polska aktorka grała takie sceny.
CENZURA NA FILMWEBIE PRL WRACA
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
POZDRAWIAM KOMUNISTYCZNYCH CENZORÓW
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wedłóg mnie pleciesz bzdóry jak jest piękną i ma co pokazać, i jeśli dana scena tego potrzebuje to czemu nie, przecież nie pokazuje gołej brochy