Ja bardzo lubie orlando Blooma tro mój ulubiony aktor. Najbardziej podobał mi sie we władcy Pierścieni jako elf Legolas. Czytałam w internecie że podobno kiedyś w restauracji spadły mu spodnie. co byście zrobili na jego miejscu?? Ja bym sie chyba spaliła ze wstydu
aha, najbardziej podobał mi się w "Black Hawk Down" bo szybko zginał i umilił mi tym samym seans...
Powinni zdecydowanie przez co najmniej miesiąc nie zmywać podłogi w miejscu, gdzie Orlandowi spadły spodnie!:P Miejsce pielgrzymek zapewnione!:P
Codo tej restauracji, to mozesz o tympoczytac na moi blogu zaklikaj do mnieto Ci dam linka:).
A co do wypowiedzi czlowieka nade mna:P jak kazdy chlopak sie z niego miejesz.... Zastanow sie przez chwilke co piszesz... u mnie to wywoluje atak smiechu. Moimi ulubionymi filmami sa Władca Piraci i Troja.
Uwaza, ze sietnie zagral ak to sie wyrazi jeden z ludzi a form "ciote",ale jak ktos inny madrze zauwazy "nawet ciote trzeba umiec zagrac" poprostu respect peace i te inne:PP
Orli mi sie podoba od czwartej klasy podstawowki. NIEPRZERWANIE. ciekawa jestem ile kasii zuzylam ...:P