Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Ja bardzo lubie orlando Blooma tro mój ulubiony aktor. Najbardziej podobał mi sie we władcy Pierścieni jako elf Legolas. Czytałam w internecie że podobno kiedyś w restauracji spadły mu spodnie. co byście zrobili na jego miejscu?? Ja bym sie chyba spaliła ze wstydu

użytkownik usunięty
Tiga

a na kogo spadły?

ja bym założył z powrotem, a cóż uczynił Orlando????

użytkownik usunięty

aha, najbardziej podobał mi się w "Black Hawk Down" bo szybko zginał i umilił mi tym samym seans...

Powinni zdecydowanie przez co najmniej miesiąc nie zmywać podłogi w miejscu, gdzie Orlandowi spadły spodnie!:P Miejsce pielgrzymek zapewnione!:P

Tiga

Codo tej restauracji, to mozesz o tympoczytac na moi blogu zaklikaj do mnieto Ci dam linka:).

A co do wypowiedzi czlowieka nade mna:P jak kazdy chlopak sie z niego miejesz.... Zastanow sie przez chwilke co piszesz... u mnie to wywoluje atak smiechu. Moimi ulubionymi filmami sa Władca Piraci i Troja.

Uwaza, ze sietnie zagral ak to sie wyrazi jeden z ludzi a form "ciote",ale jak ktos inny madrze zauwazy "nawet ciote trzeba umiec zagrac" poprostu respect peace i te inne:PP

Orli mi sie podoba od czwartej klasy podstawowki. NIEPRZERWANIE. ciekawa jestem ile kasii zuzylam ...:P

Karola_Bloom

Moimi ulibionymi filmami z Bloomem są : "Piraci z Karaibów" oraz "Królestwo niebieskie"

Tiga

Ja też bardzo lubię Blooma,mi się podobał w Piratach z Karaibów.