Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Co wy w nim takiego widzicie? Nie powiem, że jest przydki bo mi się podoba, ale piękny, uroczy, cudowny, słodki, olśniewający (nie wiem co tam jeszcze piszecie) nie jest... Jego gra aktorska nie jest idealna, chociaż w niektórych filmach np. Władcy Pierścieni dobrze zagrał... (Pasuje mu rola spokojnego elfa) Moja ocena to 7/10...

xXWronQaXx

Euhenia mam kumpelke która szaleje z Bloomem chcesz jej gg? Popiszecie sobie... ;D

xXWronQaXx

Nigdy nie użyłam ani jednego z wymienionych przez Ciebie przymiotników.

xXWronQaXx

ja uważam, że jest przystojny :) ma ładne rysy twarzy :)
ale najlepiej mu bez zarostu i w krótkich włosach <moim zdaniem> :)
teraz już nie wygląda tak pięknie jak jakieś 4 lata temu... :( ale nadal jest przystojny :]

eM_Barrie

Dla mnie cały czas jest przystojny i nawet jeśli się "starzeje" ;) to jak dobre wino - im starsze tym lepsze. Mam jedną fotę sprzed kilku lat, którą bardzo lubię: http://gallery.efanguide.com/~orlibloom/displayimage.php?album=223&pos=2
Trzeba przyznać, że w młodości wyglądał również atrakcyjnie, ale jego wyglądu w "Piratach" nic nie przebije.

koa222

Ah ci Piraci... Dla nie których jedyny film oglądniety przez niby fanów Blooma... Widzę, że nie tylko w przypadku Depp'a tak jest...
Euhenia, nie mówię, że to ty tak piszesz mówię ogulnie... :D A z tą kumpelką nie mówiłam złośliwie!

xXWronQaXx

xXWronQaXx: OK, rozumiem :-). Ty, zdaje się jesteś fanką Jonny`ego Deppa, prawda?

Ja jestem fanką Orlanda z całą świadomością, bo obejrzałam praktycznie każdy jego film (oprócz" Wilde" i "Lullaby of Clubland", niestety nie mogę ich nigdzie dostać :-(). Cenię go jako aktora. Podoba mi się to, że prywatnie nie robi skandali, poza tym wydaje się być fajnym kumplem, człowiekiem z zasadami. Lubię czytać wywiady z nim i widać z nich, że jest człowiekiem inteligentnym, ciepłym, skromnym, poważnie podchodzącym do swego zawodu i szanującym innych ludzi.

Koa: Świetne zdjęcie :-) . Obecnie gdy się obciął tak krótko zaczyna przypominać siebie z czasów promocji "Władcy Pierścieni"(właśnie z tego okresu pochodzi zdaje się to zdjęcie, które podałaś).
Moim zdaniem wciąż wygląda atrakcyjnie. Podobał mi się jednak bardziej w "Pratach..." , a na drugim miejscu powiedziałabym, że jeszcze w "Królestwie niebieskim".

Euhenia_2

"Podoba mi się to, że prywatnie nie robi skandali, poza tym wydaje się być fajnym kumplem, człowiekiem z zasadami. Lubię czytać wywiady z nim i widać z nich, że jest człowiekiem inteligentnym, ciepłym, skromnym, poważnie podchodzącym do swego zawodu i szanującym innych ludzi." - z ust mi to wyjęłaś Euhenia. Dodam jeszcze,że Orlando na szczęście nie odbiła też "woda sodowa", co dzieje się w przypadku innych gwiazd tego pokolenia, a nawet młodszych. Orlando jest całkiem spokojnym człowiekiem (to pewnie też zasługa buddyzmu, którego jest zwolennikiem). On nawet nie ma żadnych uzależnień (nawet papierosy rzucił jakiś czas temu).
Na zdjęciu, które wtedy wysłałam ma 25 lat ;)

koa222

A wygląda na tym zdjęciu jakby miał 16 :-).
W obszernym wywiadzie dla "VMAN" (z 2007 roku)dziennikarz zadał Orlando interesujące pytanie: jaki ma stosunek do sławy i popularności jaką się powiedzmy "cieszy". Myślę, że odpowiedż Orlanda potwierdza nasze zdanie o nim. (Niestety, mam go tylko po włosku i "tak po swojemu przetłumaczyłam", ale oddaje treść):

Dziennikarz: Faktem jest, że jesteś wciąż według kobiet najbardziej gorącym mężczyzną według magazynu „Teen People” łatwo Ci to przychodzi czy raczej trudno jest Ci rano wstać z łóżka?

Orlando : Nie jestem przez to bardziej pewny siebie . Właściwie jestem dość nieśmiały. I nie wiem co to tak naprawdę znaczy. Johnny Depp powiedział mi, że „Uważaj, to nic nie znaczy, tylko, że jesteś” . Z drugiej strony naprawdę cenię moich fanów, ponieważ dali mi okazję zagrania w dwóch trylogiach i w „Królestwie niebieskim”, które było moją pierwszą dużą rolą. Poszedłem na casting i wiedziałem , że Ridley Scott(reżyser „Królestwa niebieskiego”) che mnie, ale pomocni byli również liczni fani. Dla osób, które wydają 150 milionów dolarów na zrobienie filmu to jest ważne.

Dziennikarz: Ostatnio tabloidy poświęcają tobie dużo uwagi.

Orlando: To jest naprawdę nudne. Nie mogę zrobić kroku z kimś, bez przypuszczenia, że będzie o tym o relacja. Jestem osobą bardzo towarzyską i wielu moich przyjaciół są kobietami. Jest absurdem, że sława stała się częścią naszej kultury. Ale co ja mogę z tym zrobić? Zostawiam to, niech mówią, co chcą. Ja wiem kim jestem i co mam do zrobienia.(…)

xXWronQaXx

Haaaaa!!!! Mój stary temat! xD Jeszcze go nikt nie usunal? Vov... Jestem pod wrazeniem! :):):) W sumie doszlam do wniosku ze jednak Bloom wcale nie jest taki zly i ze poprostu narazie mial malo okazji do pokazania sie :) Pzdr. dla fanow!

ps. Sorka ze odkrylam stary temat ale tak jakos mi sie zachcialo pisac..

xXAgrafkaXx

To bardzo fajnie. Również pozdrawiam :-)

xXWronQaXx

On jest taaaaakiiii cudowny! Pokochalam go za Legolasa a za Willa kocham go jeszcze bardziej.

nimniamka

Nie wiem bo nie gustuje w facetach ale mam dużo koleżanek w klasie i kiedyś na angielskim opisywaliśmy jego zdjęcie, wszystkie stwierdziły HE IS UGLY!