Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
66 375 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom
sweet_paradise1990

179 centymetrów wzrostu

koa222

W "Tele Tygodniu" czytałam kiedyś , że Orlando ma 186 cm , ale to chyba pomyłka(chyba za dużo cm). Na jakiejś stronie internetowej z kolei napisali, że 183 cm. Na www.theorlandobloomfiles.com pisze 180 cm..... TAKŻE JUŻ SAMA NIE WIEM :-)

A Ty Koa skąd masz tę informację?

Euhenia_2

O BOŻE!

Jeszcze parę cm i będę wyższa od niego! I tka za duży ze mnie dzieciak, 176 cm i 13 lat xD

Ja tez spotkałam się z tym że ma 182 cm wzrostu.

enya616

Sorry, 183 cm wzrostu. Nie w to wcisnęłam xD

enya616

Kiedyś zdejmowali bardzo dokładnie jego miarę, żeby zrobić jego figurę z wosku i wyszło im dokładnie 179,5 cm. Znalazłam to tutaj:
http://www.celebheights.com/s/Orlando-Bloom-261.html

koa222

Dzięki Koa,
To ciekawe.... w takim razie ile wzrostu ma Depp ? , bo jak stoją obok siebie, to od razu widać, że Johnny jest wyrażnie niższy od Orlanda.

Euhenia_2

Johnny ma 175 cm, nie jest wysoki, ale przez swoją osobowość wydaje się dużo wyższy. Vanessa Paradis również nie jest wysoka, ma 160 cm wzrostu, dlatego oboje razem ładnie wyglądają. Orlando też nie jest jakiś gigantycznie wysoki, ale wydaje się wyższy, bo jest bardzo szczupły. Natomiast przy Mirandzie wydaje się niski.

koa222

Tak, Johnny jest także bardzo szczupły. Wydaje mi się , że w Hollywood panuje moda na bardzo szczupłą sylwetkę nie tylko wśród kobiet, ale i wśród mężczyzn. Pamiętam, że Pierce Brosnan do roli "Jamesa Bonda" musiał się odchudzać, obecny Bond -Daniel Craig- pisali niedawno w jakiejś gazecie, bardzo schudł, chociaż on nie musiał w przeciwieństwie do swojego poprzednika.