Wpisujecie tu swoje typy. Mi osobiście najbardziej z aktorów podoba się Orlando Bloom, a z aktorek Jessica Alba.
kolejny temat... baaardzo podobny do poprzednich... Jak w ogóle można bloomisia nazywać aktorek Hollywood'u??? Przecież to jest coś w stylu słabego aktorzyny (przepraszam, że się tak wyrażam). A z tym swoim koślawym uśmiechem i wąsikiem raczej nie jest zbyt przystojny...
sorki, zapomniałam tylko dodać, że to moja opinia!!! Moje zdanie i nikomu go nie narzucam!!! (żeby pretensji nie było...c(-:
hmmmm w tych filmach wszyscy sa przystojni Damon jako Bourne,Bana jako Hector i tak mozna do konca swiata, poza planem i bez photoshopa juz gorzej to wyglada chociaz musze przyznac ze jak bylam w TRL w Nowym Jorku to widzialam z bliska i Bane i Pitta obaj promowali wowczas troje i Bana wygladal bardzo dobrze niemalze tak jak w filmie za to Pitt hmmm te zmarchy:))))) juz nie te latka coz nawet slawni sie starzeja:))))))) pamietajcie o tym
Ahhh! Oczywiście że Johnny Depp! Przystojny, i wspaniały aktor, ma pokaźny dorobek filmowy :) Teraz 22 lutego 'Sweeney Todd', film miodzio :))
Charlize T., Mia F.(no i może J.), Scarlett J., Natalia P., Mary Elizabeth Winstead (mało znana na razie) - a najpiękniejsza był Audrey Hepburn za młodu i już!!!
Moje zdanie jest takie:
Meżczyźni:
-Johnny Depp
-Olando Bloom
-Josh Holloway
Kobiety:
-Keira Knightley
aha po co na tym temacie wypowiadają się osoby nie na temat ;\ zalozyciel tematu prosi o wpisy na temat najprzystojniejszych aktorów a nie o wypowiedz na temat Orlanda czy innych. Każdy ma swój gust i trzeba to uszanować. Pozdro
Według mnie Bloom jest za bardzo przesłodzony. Uwielbiam go jako Legolasa. Jego charakter pasował by mi do Parysa z Troi.
Aktorzy:
Johnny Depp
Garrett Hedlund
Charlie Hunnam
Jared Leto
ze starszego pokolenia: Jeffrey Dean Morgan
Aktorki:
Jessica Biel
Angelina Jolie
O żesz! kolejny temat z cyklu kto najprzystojniejszy...
Ale i tak powiem xD
Mężczyźni: Johnny Depp,Gary Oldman
Kobiety: Natalie Portman,Charlize Theron
Według mnie najprzystojniejsi są Wentworth Miller i Channing Tatum jeszcze moznaby do nich dolaczyc Michael'a Copon'a a co do kobiet to nie wiem
Dla mnie z aktorów to Orlando Bloom, Shia LaBeouf i Johnny Depp.
Z aktorek Keira Knightley. I chyba tylko ona:)
Dla mnie również najprzystojniejszym aktorem jest Orlando Bloom, podoba mi się również Sean Bean.
Z aktorek to zdecydowanie Megan Fox grająca w "Transformersach".
Moim zdaniem najprzystojniejszym aktorem jest rzecz jasna Johnny Depp, Charlie Hunnam, Jonathan Togo (gra w CSI:Miami dlatych co nie wiedzą) i James McAvoy
Aktorki....hmmmm.. w kobietach nie gustuję ;P
A dla mnie najprzystojniejsi to:
- Christian Bale
- Edward Norton
- Hugh Jackman
- Jason Isaacs
- Keanu Reeves
- Will Smith
- Jason Statham
- Jet Li
- Denzel Washington
Najprzystojniejsi aktorzy:
Orlando Bloom
Johnny Depp
Alessandro Nivola
Bill Pullman
Colin Firth
Michael J. Fox
Rob Lowe
Najładniejsze aktorki:
Keira Knightley
Audrey Tautou
Kristin Kreuk
Vivien Leigh
nie no ja szaleje za tym:
http://www.filmweb.pl/o47037/Marty+Feldman
normalnie wasz blumik się do niego nie umywa.
ewentualnie ten:
http://www.filmweb.pl/o2875/Danny+Trejo
a ten jaki sweet. ja nie moge ciaszteczko. macie do niego numer może?
xD
no co? każdy ma swwój gust, nie?xD
ludzie, juz bardziej bzdurnych tematów nie możecie założyć?