NIe powiem, ze on nie jest swietnym aktorem, ale...jest wiele innych lepszych od niego aktorow. Na przyklad taki Depp, Rush czy Nicolson. Jest przystojny, ma duze poparcie wsrod fanow.Szczeze mówiac tez mi sie kiedys podobal, ale to bylo tylko dlatego,ze jest przystojny...Nie dostrzegaalam jego wad i byla dla mnie idealem faceta.Ale na szczescie z wiekiem to mija...;p
Orlando jest pół wieku młodszy od Nicolsona, dlatego gra bardziej doświadczonego aktora z pewnością bardziej Ci się podoba. Orlando ma talent i duże możliwości, jest poważnym aktorem. Ja nie jestem maniakalną fanką Blooma, ale cenię go za jego grę , nie ukrywam , że podoba mi się jego wygląd. Lubiłam go wcześniej i lubię go teraz.
Orlando jest pół wieku młodszy od Nicolsona, dlatego gra bardziej doświadczonego aktora z pewnością bardziej Ci się podoba. Orlando ma talent i duże możliwości, jest poważnym aktorem. Ja nie jestem maniakalną fanką Blooma, ale cenię go za jego grę , nie ukrywam , że podoba mi się jego wygląd. Lubiłam go wcześniej i lubię go teraz.