Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Siema!

użytkownik usunięty

uważam że Orlando jest najsłodszym ,najpiękniejszym oraz najzdolniejszym facetem w aktorskim świecie! Uwielbiam jego postać Legolasa i film PPiraci z Karaibów. chciałabym żeby mnie tez tak pocałował jak filmową Elizabeth...

Re: co?????????
"wypraszam sobie! ja też kocham Orlanda i jestem brunetką! może o mnie też powiesz że jestem głupia? nie radzę. nie chwaląc się mam średnią ocen 5.5 więc chyba nie jestem głupia. uważam że Bloom jest świetnym oktorem co potwierdza jego rola Legolasa i w piratach. zazdrosny jesteś i tyle!!!!!!!!!!!!" - To Twój liścik zapewne.

Być może, dziecko - jak dorośniesz trochę to zauważysz, iż średnia ocen to nie miara inteligencji, czasami wręcz przeciwnie (a zwłaszcza na studiach), do tego czasu zadowalaj się ocenami z plastyki, j.polskiego i innych tego typu, ale nie pogrążaj się mówiąc, iż świetne aktorstwo Bloom prezentują jego role, jako "Legolas, czy w piratach", bo świadczy to tylko źle o Tobie (nazywa się to ignorancja - sprawdź w słowniku).
A blondynki - to metafora, wiem że równie trudne słowo, ale jak już raz zajrzysz do słownika, wszystko powinno być jasne.
Jeżeli posiadałabyś jakąkolwiek wiedzę filmową, ogólną, logiczną, humanistyczną, cokolwiek to być może w Twej główce zaświeciłaby taka myśl, iż nie jestem zazdrosny, tylko wypowiadam swoją opinię na temat beztalencia aktorskiego za jakiego Orlando uważam.
Niemniej jednak, jeżeli chciałabyś poważnie podyskutować, zapraszam na forum za jakieś 10 - 15 lat.

PS "chciałabym żeby mnie tez tak pocałował jak filmową Elizabeth..." i "ja też kocham Orlanda" - żałosne do bólu, znajdź sobie lepiej chłopaka, a jak będziesz miała trochę szczęścia w życiu to może poznasz znaczenie słowa kochać (w słowniku go nie będzie).