Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

To debil

użytkownik usunięty

Przez tego frajera rzucila mnie dziewczyna bo nie jestem do niego podobny

Współczucie!
Ale jeśli twoja dziewczyna Cie rzuciała, to wiec że pewnie też jest frajerką, bo tylko takie bujają się w aktorach..." ależ on ma piękną pupkę, a te muskuły-no popatrz" wypowiedzi które można tutaj, na tej dyskusji znależć nie przejmuj się!!!

użytkownik usunięty

troche przesadziła
twoja dziewczyna trochę przesadziła ale z drugiej strony ... Orlando jest na prawdę śliczny wysportowany i ślicznie się uśmiecha ja nie żuciłam dla niego mojego chłopaka ale jak byłam w anglii to miałam taki zamiar...
mam nadzieję że zmienisz swoją ocenę w stosunku do Orliieg. przekonaj swoją dziewczynę że jesteś chociaż trochę podobny do Orlanda!!!!!!
Powodzenia

zalosne...
troche przesadziala? troche? widac jestes taka sama jak ta dziewczyna (czyt. debilka). To czym ty sie kierujesz kiedy sobie wybierasz chlopaka? tylko wygladem? rozumiem ze jesli nie wyglada jak bloom to moze sobie tylko o tobie pomarzyc...jestes zalosna...i daleko nie zajdziesz...wspolczuje twojemy chlopakowi..."przekonaj swoją dziewczynę że jesteś chociaż trochę podobny do Orlanda!!!!!!" a po co? ma stac sie podobny do tego idioty tylko dlatego ze jego dziewczyna ma takie wymagania? ech...spoleczenstwo spada na psy....

użytkownik usunięty
Amunet

jestes super
dzieki za dobre slowo ja tez zaczynam sie jush leczyc z tej chorej milosci .....

użytkownik usunięty
Amunet

debilka
sama schodzisz na psy i to ty jesteś debilką jak nie lubisz oralnda to się nie czepiaj!!!!!!!!! mój chłopak nie ma nic do tego że bloom mi się podoba wręcz przeciwnie jest zadowolony że z nim chodzę bo wie że mam wysokie wymagania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wolnosc slowa dobra rzecz...
mam sie nie czepiac jak nie lubie oralnda? wydawalo mi sie ze forum jest po to by wyrazic swoj poglad, podyskutowac...w takim razie jesli nie podoba ci sie moje zdanie to rowniez sie nie czepiaj...mowisz ze masz wysokie wymagania? a mniej se wysokie wymagania, mnie to na prawde wisi i powiewa i nie obchodzi mnie rowniez to, ze bloom ci sie podoba, a nawet mam gdzies to ze twoj chlopak popiera twoje zainteresowanie tym "aktorem"...i po co tyle wykrzyknikow? cierpisz na jakas chorobe?

użytkownik usunięty
Amunet

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no jasne na ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1- podoba się

chodza nieszczescia po ludziach
eeee.....jestes mistrzynia w pisaniu niezbyt jasnych komentarzy. no ale coz....musisz z tym zyc. pytalam czy cierpisz na jakas chorobe....teraz juz nie pytam bo widze :/ spokojnie dziewczyno. jeden wykrzyknik w zupelnosci wystarczy, i tak sie rzuca w oczy. w zeszycie od polaka tez walisz tyle wykrzyknikow? wspolczuje twojej polonistce...a i jeszcze jedno, co znaczy to "1- podoba się"?

użytkownik usunięty

PODSUMUJMY:
1.cytuję-"Orlando jest naprawde śliczny"
Odp.Och napewno nie ,nie wiem co ty w nim widzisz...
2.cytuję-"wysportowany"
Odp.hmmm,niesłyszałaś nigdy o sterydach ?
3.cytuję"ślicznie się uśmiecha"
Odp.OOOOOO.tera to przegieła !! On ślicznie się uśmiecha ??!! HELP ME !! Jakby miał co pokazać...żółte zęby..
4.cytuję"Olrliieg"
Odp.To ty go tak nazwałaś ? jakoś dziwnie...hahhahahah
5."przekonaj swoją dziewczyne że jesteś chociaż troche podobny do Orlanda"
Odp.zgupiałaś??? jeżeli ten człowiek jest na tyle mądry to napewno nie będzie już sie za nią uganiał a tym bardziej PRZEKONYWAŁ ŻE JEST CHOĆ TROCHE PODOBNY DO ORLANDA!!!!!!!!! JEZU.....

użytkownik usunięty

Chyba coś z tobą nie tak..
NIE mów że przez Orlando żuciła CIĘ dziewczyna bo po pierwsze to mósiał być inny powód, a pozatym nawet to nie jego wina. ALE wogóle nie wierze w to że przez aktora który mieszka kilka tysięcy kilometrów z tąd rzuciła Cię dziewczyna. Jeśli z tobą zerwała to z INNYCH powodów!!!!!!!!!!!!!! I nie mów że to przez niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale tu smiesznie...:)heh...ale normalnie to naprawde jest smieszne niektorzy ludzie sie tak wczowaja w obrone Orlanda ze nie wiem...jak ja napisalam ze jest wymokiem bo takie jest moje zdanie to jego fanki sie na mnie tak zucily jakby chcialy mnie zabic...naprawde...jak ja widze jakies negatywne komentarze na temat mojego ulubionego aktora to przeciez nie zucam sie od razu z pazurami na autorow komentarza...to przecierz zalosne...ale zgadzam sie...rozne nieszczescia chodza po ludziach...:)...zeby zucic chlopaka dla jakiegos orlisia,ktory zreszta jest kompletnie nieosiagalny to to juz jest szczyt ludzkiego nieszczescia...heh...czasem czytam te komentarze i nie moge przestac sie smiac...heh...

użytkownik usunięty
darling

No to milego smiania sie, tylko nie zrob sobie krzywdy przypadkiem... Apropos tego ze cierzucila dziewczyna, to uwazam ze albo ona miala cos nie teges w glowce albo po prostu ty jej nie wystarczales... troche gupia se wymowke wymyslila ale coz... mala pomyslowosc :)

użytkownik usunięty

nie znam ale czaje że za mądry to on nie jest ( debil ) ma ktoś szkieta zapalił bym sobie
tak poza słyszałem że chandluje joytami ( jinlingami )
za 2,50 zł taniej niż u mnie
niech ja go dorwe

użytkownik usunięty

Sam jesteś debilem!!!!!!!!!!!!!!!! twoja była ma racje !!!!!!!!!!!!!!!!Jestes brzydki!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

on jest piekny i cudowwy.A ty jeste frajerem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

bez przesady koleś, no ale jeśli tak jest naprawde to ona jest glupia a nie Orlando, bo nie znajdzie podobnego chyba ze sie chajtnie własnie z nim, wiec sory ale bluzgaj na swoja bylą o nie na Orlanda bo on tu nie zawinil, tylko jej odpierdolilo

użytkownik usunięty

Ten przypadek to najzwyklejsze w świecie zaawansowane stadium fascynacji gwiazdą.Za pare miesięcy jej przejdzie, gwarantuję Ci...:) może wtedy zrozumie co straciła?Życzę Ci tego najmocniej:)Nie mniej jednak (jak ktoś już wcześniej zauważył)Orlando nie jest winny, on po prostu wykonuje swoją pracę... rozumiem twoją desperacje, ale wyzywanie nieznajomego od debila to mały nietakt :P Tobie jednak można to wybaczyć, gdyż naprawdę spotkała Cię bardzo niemiła niespodzianka.I jeszcze jedno! Ta dziewczyna bez wątpienia debilką nie jest, ale "zakochaną" w swoim idolu nastolatką, wręcz nim zaślepiona.To też należy wziąść pod uwagę drozdzy forumowicze, oceniając ją.Zresztą, o czym my mówimy ?? nie przyczepia się etykietek ludziom, nie ocenia na podstawie jednego zdania.Zapamiętajcie.Visenna.

użytkownik usunięty

hehe dlaczego akurat Orlando jest głupi ?? to że ta dziewczyna zerwała z tobą nie musi się wiązać od razu z nim ... rozumiem dużo dziewczyn na niego leci (jest super przystojny) ale moze twoja BYŁA zarwała z toba bo jej sie znudziles i nie miala innego pretekstu wiec zerwala bo nie jestes podobny do Orlanda ... przestan sie użalać i zwalać wine na aktora .... pozdrowionka

użytkownik usunięty

Może ma coś tkiego sobie czego Ty nie posiadasz?

użytkownik usunięty

Dobrze zrobiła!!! Sam jesteś frajerem ty głupi zlamusiały padalcu!!! Czy pomyślałeśm, że rzuciła cię dla tego bo byłeś zwykłym lapsem!!! Poza tym Orlando jest najprzystojniejszym facetem świata!!!

Nie no, ale jestes biedny XDD Ja nie wierze ze rzucila Cie z tego powodu. No chyba ze to jakas wariatka X_x. Nie widze innego wytlumaczenia ;P.
A Orlando jest sliczny, chociaz nie w moim typie :P.

Dark_Elve

Po co robic afere z powodu zauroczonej w idolu dziewczyny, ktora nie mogla wymyslic pozodnego powodu do rzucenia chlopaka.

I nie zwalajcie na Blooma - bo co on tutaj zawinil, poprostu zarabia forse w taki sposob ze ludzie go MUSZA ogladac (bo inaczej tej forsy by nie zarabial) a ze jest przystojny to sie podoba tym co go ogladaja.

użytkownik usunięty

Wiesz rzeczywiscie Orladno Bloom jest przystojny, uroczy ... itp ale jezeli twoja dziewczyna Cie rzucila tylko dlatego ze nie jestes do niego podobny to Ty popelniles wielki blad! To Ty powinnes ja wczesniej rzucic, ale tak na serio czemu wogule z taka laska byles przeciez takie rozpoznaje sie odrazu ... - wspolczuje ze traciles na nia czas

użytkownik usunięty

No przecież on z nią chodził bo była podobna do Keiry Knightley;)

no...ja naprawde nie rozumiem jak mozna zucic chlopaka bo nie jest podobny do orlisia...przeciez on jest beznadziejny do bólu...normalnie...chyba zeczywiscie gdzies sie biedaczka uderzyla...ale, że debil to sie rzeczywiscie zgadzam...bo debil jest...i pozer...i wymok...i w ogole paskud i gupiec...i fuuuj obrzydliwiec...

użytkownik usunięty
darling

Agnieszka dziecko może najpierw kup sobie słownik. Gupiec???? Nic dziwnego, że te fora są na tak niskim poziomie skoro takie osoby się na mi wypowiadają

PS Nauczyłaś się tej formułki na pamięć?: debil, wymok, gupiec
nie znasz bardziej inteligentnych wyrazów?