Co za debil przezywa Blooma??? Każdy kto go nie szanuje może nawet nie pokazywać się na tej stronie!!!
Masz zupełną rację. Ci co go wyzywają są skończonymi palantami.
ORLANDO BLOOM GÓRĄ !!!!!
Ja przezywam blooma! przyznaje sie! tylko, o ile mi wiadomo nie jestem debilem tudziez debilka..."Każdy kto go nie szanuje może nawet nie pokazywać się na tej stronie!!!" Moge sie nawet na tej stronie nie pokazywac? Moge? kuszące...ale chyba nie skorzystam...
Wiadomo może ci być sużo rzeczy, a my tylko wyrażamy swoją opinię wg. której debilką( debilem) jesteś i pozostaniesz, a to, co o tym myślisz mamy głęboko w dupie, tak jak i ciebie. Twoją opinię na temat Blooma możesz sobie wypłukać z głowy za pomocą spłuczki do kibla, bo tylko na to zasługuje. Mnie Bloom jest szczerze obojętny...Co do miłośniczek, nie żeby mi się podobały teksty w rodzaju "jaki on ma boski tyłeczek" bo to jest głupie...
Pozdro dla ludzi normalnych!
Swiat jest wolny. Wy wyrazacie swoja opinie, no i ja wyrazam swoja opinie. I mam w dupie, ze macie mnie gleboko w dupie, hyhy. No i czemu piszesz "my" skoro podobno bloom jest ci obojetny?
no i kolejny temat o tym samym ... ludzie !! zajmijcie sie czymś pożytecznym!! takich tematów jest tu ze 20!! opanujcie się!!
ale te tematy sa fajne :] kocham sie klocic z bezradnymi fankami blooma, ktore w pewnym momencie nie wiedza co napisac...
Lubie Blooma, ale chyba nie moge napisac ze jestem jego fanka bo wtegy to by znaczylo ze caly czas wypisuje cos w stylu "jaki on boski, jaki on jest niestamowity" itp. Z wielu komentow antyfanow wynika wlasnie to co rzed chwila napisalam, zastanowcie sie troche co wy piszecie!!!
Heh...i wszystko na marne...no i po co wypruwamy sobie flaki, zeby was czegos nauczyc fanki (nizsze formy zycia) skoro wy i tak nic nie chcecie zrozumiec...jestem zalamana....
Bloom, to nie idiota. Oceńmy go mianem beztalencia. Kiedyś go lubiłam, przyznaję, ale z czasem każdy potrafi zrozumieć swój błąd:).
Bloom jest beznadziejnym aktorem, ale powiedzmy, że dziewczynki do 12 lat mają jeszcze prawo go kochać i komentować jego tyłek:)
dobra, zgadzam sie. ale tylko i wylacznie do 12 roku zycia, po 12 roku zycia bedzie to karane! Dobra w takim razie robimy tak - kazdy kto lubi blooma i zaklada nowy watek musi napisac w jakim jest wieku, z gory thx. (to dla waszego dobra)...
Ja Blooma przezywam i co mi zrobisz?? To zakochany w sobie chłopaczek który płacze jak mu sie paznokietek złamie. Jedyna fajna rola to Parysek bo niezle sie nasmialam jak sie za braciszkiem chował. Każdy kto uważa że Orlando Bloom to dupa ma racje!!!
Powinnaś dostać dożywotniego bana lub coś w tym stylu, dziewczynko. Każdy ma własne zdanie a każdym aktorze i filmie, więc nie musisz nikomu narzucać włąsnego. Ja sznuję Twoje zdanie, że uwielbiasz Blooma, ale z Twojego punktu widzenia mam się nie pokazywać na Filmwebie, ponieważ nie darze go sympatią ?? Wolne żarty!
Pozdrawiam, Szymek
Oj, ludzie nie przesadzajcie. Każdy z nas ma swoje zdanie i może wyzywać Blooma kiedy chce i jak chce. Proste i logiczne. Ja osobiście nie jestem jego fanką, ale jak na razie szanuję zdanie jego fanów i antyfanów. Arabika nie narzucaj tego co ty myślisz innym, bo oni wiedzą co mają robić... Aha... I nie możesz zakazać wszystkim, którzy Blooma nie lubią pojowiania się na tej "stronie", bo forum stworzone jest dla wszystkich.
Ja tego faceta nie trawię. Beztalencie i totalna dupa...Boshe miej w opiece jego naiwne fanki...
Nie jestem jego szczególną fanką, ale dlaczego Orlando nie jest oceniany jako aktor tylko jako człowiek? Trochę infantylne są komentarze, które popadają w skrajność, oceniając go jako ekstremalnie boskiego, bądź mianując go rzeczownikiem debil etc. To tylko aktor, czemu ludzie tego nie zauważają? Jest lubiany lub nie za wygląd czy za talent? Nie rozumiem.