No cóż Bloom nie podobał mi się z żadnej z dotychczasowych ról (ze względu na grę aktorska jak i wygląd), w POTC wyglądał okropnie, we Władcy Pierścieni mimo tego że chyba spośród całej drużyny wyglądał najlepiej to nie zrobił na mnie większego wrażenia, jednak ostatnio zobaczyłam zwiastun Kingdom of Heaven i musze przyznać ze wygląda tam naprawdę fajnie...no no..ale wygląd nie jest najważniejszy. .zobaczymy jeszcze na jakim poziomie zagra w tym filmie.............tylko teraz prosze zagorzale fanki o nie dodawanie swoich komentarzy typu..Orli jest piekny..bo ja juz wyraziłam swoja opinie, a każdy ma do tego prawo...a jak już wspomnialam.. najwazniejsza jest gra aktorska. i. talent...
Orli nie jest piękny, aktorem może najlepszym nie jest (choć we Władcy moim skromnym zdaniem był genilany), za to z tego co można poczytać w necie i na fotkach pooglądać - jest fajnym kolesiem, takim idealnym kumplem.
a ja marzę, by zagrał kogoś naprawdę złego, mordercę psychola czy kogoś w tym rodzaju. a na Kingdom of Heaven czekam niecierplwie, choć to, niestety, Ridleya Scotta... ale gra tam mój ulubiony Edward Norton :) i oby Orli dobrze zagrał! w końcu po coś kończył tę szkołę aktorską, nie?