Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

według mnie nie dość że wygląda jak pedał, to nie potrafi zagrać dobrze ani jednej roli... we władcy jeszcze jako tako, w piratach z karaibów był komplenie beznadziejny, nie wspominając już o troji... kompletne dno...

Regis141

Masz coś do 'pedałów', tak? Ty mało tolerancyjny uzytkowniku filmweb-u jak Ci nie wstyd? Zastanów się nad sobą i swoim postępowaniem...

użytkownik usunięty
The_Perfect_Drug

Dlaczego masz cos do Regis142@? przecież każdy może mieć swoje zdanie.wolność słowa. Poza tym to szczera prawda. Chyba ty musisz zastanowić się nad sobą.

Tak. Wykorzystując swoją wolność słowa, która z tego tytułu mi przysługuje napisałem to co powyżej. Obrażanie kogos tez jest wolnością słowa. Jeśli ktos chce nazwac kogos pedałem, ciotą, chujem, debilem, wumoczkiem, padalcem, gnidą proszę bardzo. Jednak chyba jakieś wartości moralne człowiek posiada i posługuje się pewną etyką.

użytkownik usunięty
The_Perfect_Drug

Dlaczego masz coś do Regis141@? przecież każdy może mieć swoje zdanie. Poza tym to co pisze to szczera prawda.Chyba ty musisz zastanowić się nad swoim postępowaniem.

Porównójąc Blooma do pedałów, obrażasz pedałów, a nie Blooma!

promovid1

Porownojac wolnosc slowa do obrzucaniem sie nawzajem blotem obrazasz konstytucje a nie madrych ludzi, ktorzy twierdza ze bloom wyglada jak pedal a gra ja skonczona ciota. Bedac jednak na miejscu jakies pedala obrazil bym sie bo pan wymoczek Orlando jako pedal latal by mi pewnie kolo rzyci gdyz oprucz gejowskiego wygladu ma IQ rowne krowiemu łajnu.
Sądze ze wszyscy powinniscie zastanowic sie nad waszym postepowaniem i w ramach pokuty wyjechac do stanow czy gdzie tam sie nasz bohater podziewa i nakopac mu zdrowo do rzyci tak zeby mu resztki łajna z głowy wyleciały...

Njailu

Ty zaś tworzysz nową definicję ludzi madrych. Ludzię mądrzy to tacy, którzy:'twierdza ze bloom wyglada jak pedal a gra ja skonczona ciota.'

W którym miejscu jest obraza konstytucji, czy to tylko taki slogan?

Jakie ma IQ ten pan, a jakie Ty? Ja na tyle domyslny nie jestem, by wiedziec ile ma 'krowie łajne'. Śmiem nawt twierdzić, że nie da się tego stwierdzić, bo IQ bada się na zywych organizmach ludzkich. Jednak podaj. Jestem ciekaw po prostu.

Czy dawanie z Twojej strony pokuty nie jest obrazą instytucji kościoła? (jeśli już czepiasz się obrazy)

The_Perfect_Drug

IQ łajna nie da sie zmiezyc rowne wiec jest zeru... Pokute moze dac kazdy gdyz kosciol nie ma monopolu (ktory kosiol poza tym obrazam jest ich z kilka tysiecy) co do definicji ludzi madrych to sama sie stworzyla w trkacje pisania a co samo sie tworzy zle byc nie moze... wracajac pan Bloom zwisa mi, ze sie tak wyraze