Owen WilsonI

Owen Cunningham Wilson

7,6
37 114 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Owen Wilson

Którego z braci Wilson najbardziej lubicie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ewojtas5

cóż za obiektywne spostrzeżenie, starannie dobrane słownictwo i profesjonalnie napisana opinia ... gratuluję (jak na podstawówkę to całkiem nieźle)

CiHa

Ja najbardziej lubię Owena.Luke źle dopiera filmy.Może to dlatego.W Legendzie Telewizji był rewelacyjny...zupełnie jakby udawał Owena.

luke, definytywnie... wg. mnie jest lepszym aktorem i w dodatku jest przystojniejszy od Owena.

Moim zdaniem Luke o wiele lepiej gra i wygląda... Nie wiem dlaczego ale Owen mnie strasznie irytuje... Pozuje na takiego wyluzowanego cwaniaczka. Bleh;]

I Owen i Luke maja cos w sobie! Oboje sa swietnymi aktorami. Owen ma boski glosik :D..

Serena_V

Niezapominajmy, że braci Wilson jest trzech i wszyscy są aktorami ;)
Wszyscy trzej mają coś w sobie, że aż chce się oglądać filmy :):)

Gimly

Właśnie ich jest trójka, wszyscy są świetnymi aktorami. Przyznaję się, że bliżej z filmów zna Owen'a i Luke niż Andrew. Według mnie Owen jest troszeczku lepszym aktorem niż Luke. Ale osobiście ja człowieka uwielbiam Luke. xD

Zdecydowanie Owen jest lepszym aktorem.

Według mnie Owen jest lepszym aktorem. Jest też przystojniejszy i wzbudza ogólną sympatię. Bardzo go lubię, jest jednym z moich ulubionych aktorów.
No, ale trzeba przyznać, że Luke także ma coś w sobie.

Wole Owena :)
Według mnie jest lepszym aktorem. Dostaje fajne role bardzo sympatycznych gości i jest przystojniejszy :) :*