Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

5,0
829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

Te jej stroje, zachowanie... Teraz będzie z biednych zwierząt torebki robić. Ja bym z niej zrobiła taką małą, króliczą torebkę. Sama tego chba chce: http://popredux.com/2005/11/02/paris-hilton-in-a-bunny-costume [popredux.com/2005/11/02 ...] jaj cudowny strój... :/

Ona jest BEZNADZIEJNYM BEZTALENCIEM. Gdyby nie była tą dziedziczką fortuny, to by nikt na nią nie zwrócił uwagi.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Mandally

Na dodatek ma zacząć śpiewać... katastrofa roku, jeśli nie dziesięciolecia :P

NoiR_3

Skoro nawet Wiśniewska (Mandaryna) moze śpiewac to teraz każdy może być artystą;) nawet ja:P:P Pozdro

Mikimoto_

Co?????? Ona ŚPIEWAĆ????!!!!!
Ja nie mogę, ale się uśmiałam...
To będzie KATASTROFA.
Ona wogóle się powinna z życia publicznego wyłoączyć i się zaszyć w domu z tym swoim stadkiem zwierzątek.
I zająć się robieniem z nich torebek...
:/

NoiR_3

Co do śpiewania to niech śpiewa zobaczymy jak będzie. Nie przekreślam jej. Może śpiewać będzie dobrze.

Mandally

Wyglada beznadziejnie w tym stroju. Pomijam juz ogolne tandecirstwo, ale czy zaden jej stylista nie potrafi dobrze dobrac dlugosci ponczoch do wzrostu?

Mandally

Heeeee, w końcu to pasuje do jej profesji. A pewnie kostiumik nie mało kosztował :/

Mandally

Heeeee, w końcu to pasuje do jej profesji. A pewnie kostiumik niemało kosztował :/

Tender_L

nie to że sie czepiam czy coś... ale to był jej strój na Hallowen z tego co tam można wyczytać... więc o co wam ludzie chodzi @__@

Desiree

w jej przypadku talent z całą pewnością nie idzie w parze z urodą..

Mandally

Durne rozpieszczone dziecko ameryki, z kasą i bez mózgu