Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

5,0
829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

Wiadomo, że każdy ma swoje zdanie, ale mówię to do tych którzy uważają, że Hilton jest wspaniała we wszystkim. Pomyślcie trochę... Otrzymała nagrodę za najgorszą aktorkę - czyli nie umie grać, a do filmów biorą ją tylko dlatego, że jest popularna i film ten osiąnąłby więcej gdyby taka Paris w nim zagrała. Śpiewać też nie umie, co do jej piosenek to nie mam zdania bo niektórym mogą się podobać, ale głosu to ona do śpiewania nie ma. Zwierzęta traktuje jak zabawki, którymi się przez jakiś czas bawi a potem zostawi. Ona myśli, ze wszystko jej wolno.. bo co..? Bo MA PIENIĄDZE!!!!??? Gdyby Paris nie miała NIC ciekawe czy byscie ją tak uwielbiali ;]. Pije, ćpa, ostro imprezuje, wiec ja nie wiem co wam się w tym podoba :/ To jest po prostu żałosne. Można tak wymieniać, a wymieniać :P Pozdrawiam fanów ;];];];];];]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Konto_usuniete_3

w pełni się zgadzam, nic dodać nic ująć, nienawidzę jej ;-/

Konto_usuniete_3

Ja jestem fanem wszystkich anty-fanów Paris bo ani krztyny talentu aktorskiego i wokalnego ;)

Konto_usuniete_3

za to ma dziewczyna talent do robienia kasy
nie jestem jej fanką ale się wypowiam,bo szczerze mówiąc bardziej rozumiem jej fanów niż antyfanów,ci pierwsi przynajmniej wiedzą za co ją kochają,za to ci drudzy mam wrażenie że nienawidzą jej tylko dlatego że jest sławna i wszystko jej wolno,o talent czy głos nie będę się kłócić(sama widziałam ją tylko przez 2 sek. w Zoolanderze,a piosenek niestety nie słyszałam),
to naturalne że angażują ją filmach żeby podnieść oglądalność tylko dlatego że to Paris Hilton,ale to dotyczy nie tylko jej osoby,wielu jest "aktorów " którzy dostają rolę w filmie tylko dlatego że ich nazwisko na plakacie przyciągnie do kina ludzi,
"gdyby Paris nie miała nic..."- gdyby Paris nie była wnuczką swojego dziadka,to po prostu nie byłoby Paris ;-)
co do imprezowania,wszyscy studenci to robią tyle że o jej imprezach jest głośno
można ją nienawidzieć za pieniądze,imprezy,hałas jaki robi wokół siebie,ale to już raczej problem tych którzy te rewelacje czytają,może po prostu za dużo brukowców ;-)