Jaka ona jest głupia.Nie znosze jej.Nie dość że brzydka to jeszcze bez talentu.Ale serio ona ma dziwną twarz.Jedno oko takie a drugie takie.Jeju...Kto tak sądzi prosze o wpis.Pozdro;)
Hejka zgadzam się z tobą we wszystkim co tam napisałaś ona jest beznadziejna i brzydka z niej blondyna nie znosze jej i z czego ona jest taka sławna hymmmm tego niewiem ale wiem napewno że talentu nie ma i ani żadnego uroku.
A kiedy chodzi o te oko to masz racje jedno ma inne a drugie bez komentarza.
Pozdro dla Ciebie o de mnie !!!
kinomanka 15 :-)
dla mnie ona jest po prostu wypindrzoną za przeproszeniem lalunią która zapewne nawet nie wie ile jest 2+2!i wogóle dziwna jest.kiedyś uważalam ze ma ladny ryj ale teraz.........
Ja Paris lubie tylko dlatego, że uwielbiam czytac plotki z nią związane, bo czasem można się nieźle uśmiac. Fakt, ona jest mało inteligentna, bo kto normalny wskakuje do basenu do którego wpadła lampa elektryczna (lol)
nie jest brzydka, raczej przecietna - dobrze wymalowana. niestety talentu nie ma nawet na poziomie przecietnym. aczkolwiek robic pieniadze umie. i to chyba na tyle. :]
http://www.bloggingpet.com/images/cr_hilton_new_dogs1.jpg [www.bloggingpet.com/ima...]
byla promocja w supermarkecie.