Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

5,0
829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

Jaka ona jest głupia.Nie znosze jej.Nie dość że brzydka to jeszcze bez talentu.Ale serio ona ma dziwną twarz.Jedno oko takie a drugie takie.Jeju...Kto tak sądzi prosze o wpis.Pozdro;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Klaudiiia

Hejka zgadzam się z tobą we wszystkim co tam napisałaś ona jest beznadziejna i brzydka z niej blondyna nie znosze jej i z czego ona jest taka sławna hymmmm tego niewiem ale wiem napewno że talentu nie ma i ani żadnego uroku.
A kiedy chodzi o te oko to masz racje jedno ma inne a drugie bez komentarza.
Pozdro dla Ciebie o de mnie !!!
kinomanka 15 :-)

Klaudiiia

No właśnie. Dziwna, plastikowa laleczka.
Pozdro

Klaudiiia

dla mnie ona jest po prostu wypindrzoną za przeproszeniem lalunią która zapewne nawet nie wie ile jest 2+2!i wogóle dziwna jest.kiedyś uważalam ze ma ladny ryj ale teraz.........

Malinka_15

Ja Paris lubie tylko dlatego, że uwielbiam czytac plotki z nią związane, bo czasem można się nieźle uśmiac. Fakt, ona jest mało inteligentna, bo kto normalny wskakuje do basenu do którego wpadła lampa elektryczna (lol)

Kristofer

nie jest brzydka, raczej przecietna - dobrze wymalowana. niestety talentu nie ma nawet na poziomie przecietnym. aczkolwiek robic pieniadze umie. i to chyba na tyle. :]

http://www.bloggingpet.com/images/cr_hilton_new_dogs1.jpg [www.bloggingpet.com/ima...]
byla promocja w supermarkecie.

Suzi9mm

LOL jakie zdjęcie! I jeszcze te wielkie okulary... LOL