Paris hilton to ideał dzisiejszej kobiety wyzwolonej. Jej uroda swoim majestatem przyćmiewa wszystkie szare myszki chodzące po świecie. Paris boska paris twe ponętne ciało budzi najgłębsze instynkty i rozbudza żądze. O paris księżniczko w złotym diademie jam jest twym księciem w lśniącej zbroji. Popędźmy gnani wiatrem zachodu przez lasy i pustkowia , uchylę ci nieba bram przyniosę pod twe stopy kwiat lilii który i tak przy twej pięknosci blednie momentalnie. Paris boska paris kocham cię ponad życie , jak zwykle biczując się chrustem przy twym zdjęciu.
dobry pomysl biczuj sie biczuj ale w glowe. A teraz dolacza sie do mnie inne osoby z tego forum i zaczna po tobie jechac:D chyba pomylilec adres stronki tuttaj NIKT nie lubi Paris Hilton
buehehehehe!! wez sie schowaj chlopcze. Juz ci pisalam ze stronki pomyliles tutaj tylko po Paris jezdza a ty piszac ze ona jest jakas tam wspaniala tylko sie narazasz na posmiewisko ze strony ludzi
NARTA LOLU
Aaaaa więc piszę z kobietą ;)
Uuuuu pewnie jesteś zazdrosna , że pod adresem paris hilton wszyscy głoszą peany pochwalne a pod twoim nie :) Kaski ma jak lodu , mężczyzn do wyboru do koloru , używa życia a ty nie , no wiem to bardzo frustrujące :) Każda by tak chciała , ale na chceniu się kończy a paris hilton to ma i ma w nosie cały świat ;)
Kocham cię paris , nie zwracaj uwagi na tych zazdrośników.
hahaha! kasy ma jak lodu i traktuje ludzi jak smieci przez to i mysli ze jest lepsza,mezczyzn do wyboru? bo ja chca tylko wydymac,uzywa zycia i przez to wszyscy sie z niej smieja:/ zwroc uwage na to ze inne gwaizdy hollywood maja ja za dziwke wole byc taka jaka jestem niz byc taka tania szmata jak ona. Naaaaarazka zazdrosnico
jak to jest z toba szescianinie, lubisz ja czy nie, raz piszesz tak raz inaczej ja juz tego nie rozumiem??!!
hehe ja lubie Paris.. ona jest extra, mało osób jest na tyle odwaznych zeby robic niektore rzeczy i nie przejmowac sie opinia innych
to musi być prowokacja, pan sześcian się nudzi i tyle, NIKT nie jest chyba aż tak głupi żeby pisać o paris w pozytywach, a jeśli jest to OMG!!!!!!
Pan sześcianin znalazł chwilę czasu między gwałceniem i konwersacją z byłymi hitlerowcami*, i zajął się prowokacją! Brawo, rozrywka na twoim poziomie!
*jego blog...sic...
Heh masz z tym chyba jakiś problem. Niedługo trzeba będzie cię leczyć na manię prześladowczą. Ach wszędzie ci hitlerowcy , gwałciciele , masoni i w ogóle ...
Przedziwnym trafem są zawsze tam, gdzie ty się pojawisz! Z leczeniem nie przesadzaj-spójrz najpierw na siebie, i zastanów się, ale porządnie-kto tu się powinien leczyć?