Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

5,0
829 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

jest po prostu sliczna :* i co wam do tego ze sie zachowuje tak jak sie zachowuje! chcialbym miec taka zone jak Paris

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kozatomistrz

Ło matko, chłopie!:)Nie zapomnij wcześniej zapytać rodziców, czy chcieliby mieć taką synową!:P

kozatomistrz

ja tez uwazam, ze Paris nie jest az taka straszna jak ja maluja. Poprostu nalezy do inteligentnych ktorzy potrafia wywolac szum wokol siebie. Mysle ze jest normalna dziewczyna, w dodatku sliczna i utalentowana!

Parilatte

Dodaje Cie do ulubionych :D................

kozatomistrz

poziom inteligencji paris. nikt ci nie zabroni chciec miec sliczna i pusta zonke. ale raczej dojrzały facet woli miec madra kobiete....

kozatomistrz

czy ktoś mówił, że Paris jest śliczna? http://teamsugar.com/files/images/this_is_paris3.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/321/2006100828609452077rswb9.jpg

bo jeśli tak to tylko dzięki skalpelowi :-((((

kozatomistrz

ach , jak ja lubię wchodzić na filmweba i pośmiać się trochę z pustych nastolatków. do tej pory myślałam, ze paris lubią tylko różoFFe dzieFFczynki , ale widzę, że dla niektórych facetów to też jest cudowna i wszechstronna postać. gratuluję wyboru.

pirania_5

Poczytaj sobie posty o Paris, wysłane pod tematem obrażacie choć nie znacie autorstwa mattandparisa. Człowieku, ze śmichu się polejesz. Ja nie miałam pojęcia że hilton taka jestr (celowo napisane z małej literki:)) mnustwa rzeczy się o niej dowiedziałam a i przy tym się uśmiałam:):):)

Hefa

najładniejsza , najbrzydsza, najmądrzejsza[?], najgłupsza[jaaa], utalentowana...czy totalne beztalencie??? głosuj'cie:DD

Kasiaa__

Po raz pierwszy nie mam prawdziwego dylematu. W pseudo-śmiecio-gwiazdach, wybór jest oczywisty :) <lol>

najbrzydsza (to akurat prawda, ona nie jest ładna)
najgłupsza (ciekawe jak daleko z Londynu do Anglii?)
totalne beztalencie (kiepskie aktorstwo, kiepskie puszczanie się, kiepskie śpiewanie, a żeby prowadzić, to musi się zaćpać)

Pozdrawiam!