za duzo osób oglada chirurgów (greys anatomy). Tam kolo dosc dobrze gra, ale do nizej stojacego Deppa grzechem było by go porównywac...
Zawsze taki temat... Rzeczywiście, nie powinien być wyżej od Deppa, ale mnie nie interesuje kto jest wyżej, a kto niżej. Obejrzałem kilka filmów z tym aktorem i daje mu pozytywną ocenę, nie będę dawał mu 'pał' tylko dlatego, że jest w rankingu wyżej niż na to zasługuje.
Patrzmy praktycznie. Powstał ranking na najbardziej lubianych aktorów. Muszę przyznać, że bardzo lubię Patricka za jego role. A co do Deppa... Uważam, że za niesamowity talent aktorki należy mu się oskar, ale nie wymagajmy, aby w każdym rankingu wygrywał. Jego rola w PzK nie koniecznie wzbudza pozytywne emocje.
depp to nie piraci a donnie brasco, edward nozycoreki, co gryzie gilberta grape'a, czekolada, sekretne okno i marzyciel. Mysle ze to jedne z lepszych jego filmow. Zato niezby podobał mi sie w żonie astronauty. dziwne t bylo.
"Jego rola w PzK nie koniecznie wzbudza pozytywne emocje."
A coś oprócz PzK? Może np. Benny i Joon? Albo Jeździec bez głowy? Albo Donnie Brasco. Jego rolom nic nie można zarzucić, ale na miłość Boską- Johnny nie zagrał tylko w Piratach! Ale o czym my tu właściwie rozmawiamy, przecież to forum Patricka...
Wiesz, my zwracamy uwagę na grę aktorską, ale są ludzie, którzy za bardzo utożsamiają aktora z bohaterem, którego gra. A fani PzK muszą przyznać, że Jack Sparrow nie zawsze był w porządku. I mnie źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło mi, że jago gra aktorska może wzbudzać negatywne emocję, tylko bohater grany przez Deepa. Przepraszam, źle to ujęłam.
A ktoś tu mówi, że on zagrał tylko w PzK?