Patrick DempseyI

Patrick Galen Dempsey

7,8
12 750 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patrick Dempsey

za duzo osób oglada chirurgów (greys anatomy). Tam kolo dosc dobrze gra, ale do nizej stojacego Deppa grzechem było by go porównywac...

ivula

Zawsze taki temat... Rzeczywiście, nie powinien być wyżej od Deppa, ale mnie nie interesuje kto jest wyżej, a kto niżej. Obejrzałem kilka filmów z tym aktorem i daje mu pozytywną ocenę, nie będę dawał mu 'pał' tylko dlatego, że jest w rankingu wyżej niż na to zasługuje.

ivula

Patrzmy praktycznie. Powstał ranking na najbardziej lubianych aktorów. Muszę przyznać, że bardzo lubię Patricka za jego role. A co do Deppa... Uważam, że za niesamowity talent aktorki należy mu się oskar, ale nie wymagajmy, aby w każdym rankingu wygrywał. Jego rola w PzK nie koniecznie wzbudza pozytywne emocje.

Dzastina

Czy Depp to jakis Bog?:-)
Normalnie wszyscy go uwielbiaja,oprocz mnie:-)

Dzastina

Dla mnie Depp to przede wszystkim Blow a nie jacyś tam Piraci z Karaibów. pozdro.

aturecki

depp to nie piraci a donnie brasco, edward nozycoreki, co gryzie gilberta grape'a, czekolada, sekretne okno i marzyciel. Mysle ze to jedne z lepszych jego filmow. Zato niezby podobał mi sie w żonie astronauty. dziwne t bylo.

ivula

Mnie się film cały "żona astonauty" nie podobał.

Dzastina

"Jego rola w PzK nie koniecznie wzbudza pozytywne emocje."
A coś oprócz PzK? Może np. Benny i Joon? Albo Jeździec bez głowy? Albo Donnie Brasco. Jego rolom nic nie można zarzucić, ale na miłość Boską- Johnny nie zagrał tylko w Piratach! Ale o czym my tu właściwie rozmawiamy, przecież to forum Patricka...

Lady_From_Burton_World

Wiesz, my zwracamy uwagę na grę aktorską, ale są ludzie, którzy za bardzo utożsamiają aktora z bohaterem, którego gra. A fani PzK muszą przyznać, że Jack Sparrow nie zawsze był w porządku. I mnie źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło mi, że jago gra aktorska może wzbudzać negatywne emocję, tylko bohater grany przez Deepa. Przepraszam, źle to ujęłam.
A ktoś tu mówi, że on zagrał tylko w PzK?

Dzastina

w komentarzu nic nie wpsomniala o PzK... ale wy jestescie dziwni, podam dobrego aktora a wszyscy mi nadaja ze "on nie grał tylko w PzK"... jakbym podała jeana reno to by sie wszyscy czepiali "ze on nie grał tylko w leonie zawodowcu". Człowiek który marzy o PWSFTViT wie conieco o filmach...