Oglądam PW, jestem fanką, ale OMG CO PAUL ROBI NA 23 MIEJSCU PRZED NP. WODDY ALLENEM CZY ALANEM RICKMANEM CZY GARYM OLDMANEM ?! Ludzie, opamiętajcie się - wg mnie Paul gra najgorzej z całej ekipy PW, ładna buźka nie oznacza odrazu talentu.
zgadzam się! lubię go w roli Stefana, ale bądźmy szczerzy poza tym filmem to prawie w ogóle o nim nie słychać... a jako aktor jest naprawdę średniasty... nie rozumiem jak mógł się znaleźć tak wysoko tak samo jak ten z House'a
Otóż ten z House'a jak to określiłaś ma na koncie choćby dwa złote globy z 5 nominacji, kilka nominacji do Emmy i do innych nagród, do tego jego rola jest genialna (oglądnij choćby odcinki 1x14, 2x24, 5x20-24, 4x15-16, 6x01-02 to będziesz wiedzieć o czym mówię). Natomiast pan Wesley to słabiutki aktor który w tym vampire diaries jest żywcem pożarty przez Ian'a Somerhaldera. Aktor jednej miny w dodatku próbujący naśladować Pattinsona a takich plagiatorów nie lubię
Aktorem jednej miny jest tu raczej Ian. Porównaj sobie jego filmy, a potem filmy Paula. W przypadku tego pierwszego, wszędzie zobaczysz Damona (niestety). Natomiast Paul jakoś bardziej się stara. Dla przykładu mogę polecić inny serial z jego udziałem "Fallen", gdzie jego występ jest kompletnym przeciwieństwem do tego, za prezentował w TVD, gdzie niesamowicie się spina, przez co staje się koszmarnie drewniany. W przeciwieństwie do roli pół anioła, pół człowieka - zupełnie na luzie, inna twarz, nawet sposób poruszania się.
Dokładnie:) Po prostu słów mi brak na jego "grę" (o ile można to tak nazwać) w "Pamiętnikach...". Nieśmiertelny zestaw trzech czy czterech min to za mało żeby znaleźć się nawet w pierwszym tysiącu najlepszych aktorów (przejrzyjcie zdjęcia a zobaczycie, że mam rację:D). Najbardziej rozwala mnie jego mina numer jeden wyrażająca głębokie zaskoczenie i skomplikowany proces myślowy, który najwyraźniej nie zamierza dobiec końca (usta w kształcie O i zmarszczone brwi):D I przykro mi, ale on nawet nie jest za bardzo przystojny, dla mnie ma wygląd tępaka. Pozdrawiam fanów "Pamiętników...":-)
a ja nie rozumiem waszych komentarzy. to że jest teraz na wysokim miejscu jest tylko na jakiś czas, zaraz i tak dostanie sporo minusów i spadnie, spokojnie. co do gry, wg mnie gra spoko, a nawet dobrze. i jak dla mnie jest bardzo, ale to bardzo przystojny:).
Nie no przystojny to on jest:D, ale o gustach się nie dyskutuje:P A co do tej minki, to dokładnie wiem, o którą Ci chodzi, ale bardziej rozwala mnie ta minka poirytowania, kiedy ma przechyloną lekko na bok głowę i przewraca oczami:P (na szczęście ją robi rzadko:D)
Taak zgadzam sie z wami wszystkimi ; DD
owszem może jest dosyć przystojny i ja rozumiem , że on musi grać przymuła ( no cóż taka rola )
ale nie da się nie zauważyć jego fatalnej gry ;/
masakra , .
Bo właśnie taki miał tam być - taką przymułą. A w przerwach między ujęciami już jest zupełnie inny. Co też widać na zdjęciach.
Całkowicie zgodzę się z tym, że Paul nie zasługuje na aż tak wysokie miejsce w rankingu Filmwebu. Porównując go do innych aktorów znajdujących się na niższych pozycjach jest to wręcz śmieszne. Uważam jednak, że jego gra aktorska nie jest taka tragiczna - nie jest ona idealna, to na pewno, ale myślę, że ma jeszcze wiele do pokazania, a fakt faktem, że Stefan również w książce momentami był taki... przymulający i mdły. Po prostu wykonuje swoją robotę. Może przyznam Wam rację, że niektóre jego miny i dla mnie są odrobinę idiotyczne, bez wyrazu, ale da się je w ostateczności przeboleć. Poza tym mam wrażenie, że dużo dziewczyn "leci" na niego tylko ze względu na to, że ma polskie korzenie ("och, to nasz Polak!") i dlatego, że jest całkiem przystojny. Zresztą, często tak bywa (tutaj chodzi mi głównie o wygląd).
W ,,Pamiętnikach..." można się do niego przyzwyczaić. ;-)
Nie zasługuje! Jak najbardziej, tu nawet nie chodzi o grę aktorską, chociaż ona jest bardzo ważna w tego typu rankingach, ale o doświadczenie, różnego rodzaju nagrody. A Paul? doświadczenie o wiele mniejsze od wielu aktorów będących niżej od niego, dorobek o wiele mniejszy i gorsza gra. A na plus? Chyba wygląd i moja sympatia do Pamiętnika Wampirów.
A ja myślę, że to jest dopiero początek, jeszcze będzie wysoko :) Pokaże wszystkim na co go stać :D Liczę i czekam na to :D
Na Twoje pytanie udziele prostej odpowiedzi. Nowe pokolenie jest bardziej zainteresowane swiezszym towarem. Jesli zapytasz sie ich czy wola ogladac "zmierzch tytanow" z 1981 czy 2010, beda zdziwieni, ze ow film byl juz raz nakrecony. Ja na cale szczescie wiem kto to jest W. Alen czy tez A. Rickman, a to wszystko dzieki rodzinie z ktora jako male dziecko ogladalam filmy z ich udzialem.
Poza tym taka juz jest kolej rzeczy, stare ustepuje miejsce nowemu...za pare lat W. Alen nie bedzie na zadnej liscie...wtedy to dopiero sie zdziwisz(o ile dozyjemy) .
Pozdrawiam.
w ogole nie wie kto to Woody Alen, a za kolejne 10 lat + wiecej nikt nawet nie bedzie go wspominal...
Młodociani fanatycy "Pamiętników..." (częściej fanatyczki) go "plusują", aby szedł w górę. To smutne, że jest wyżej od wielkich aktorów takich jak Paul Newman czy Nicolas Cage. No, ale nic się na to nie poradzi - minie moda na "PW" spadnie jego ocena.
przyznam sie szczerze ze jestem maniaczka Pamiętnikow i lubie Paula w roli Stefka ale bez przesady nie daje mu jakis ogromych plusow za zdolnosci aktorskie ;p wole Cage'a Newman'a Allen'a i wielu innych ;d
Plusują i wiedzą dobrze, co robią. To przecież ranking popularności, a nie talentu, czy doświadczenia.
No chyba cię pogieło najgorzej z całęj ekipy VD gra Ian(Damon)
A na to miejsce to on sobie musiał czymś zasłużyć no nie...?
Więc nie komentuj debilko tylko się zamknij
oh zagiąłeś mnie, chyba się popłacze.
przepraszam czym sobie zasłużył - może ma jakąś nagrodę wartą uwagi na koncie ? albo zagrał w czymś wartościowym ? nie ? ojej... to chyba jednak nie zasłużył. więc to raczej ty szczylu się zamknij.
no chyba jestęś śmieszna weź wyjdz i nie wracaj
PS.z debilkami się nie kłóce więc nie komentuj mojej wypowiedzi tylko zamknij gębe głupiaidiotko i tak to se możesz mówić do koleżanek
ejj no spokojnie dziewczyny ! ;] każdy ma prawo wyrażać tu swoją opinie ;p
dla jednych on może być znakomitym aktorem, czyli dla mnie;) dla innych nie ! ;*
nie musicie odrazu się wyzywać ;/
skoro z debilkami się nie kłócisz to mogę sobie spokojnie odpwiadac.. aha i jeszcze jedno... skoro taką masz zasadę to jak możesz żyć ze sobą ?
aha czyli jednak sądzisz że jesteś debilką popierasz moje zdanie a tak wg jak ty możesz żyć z takim ryje
codziennie spoglądasz w lustro a tam taki troll :(
wiesz, sama nie wiem. codziennie tyle przeszkód do pokonania.. wiesz jaki worek na twarz wybrać i w ogóle. dzisiaj mam zielony, ale tak myślę, że chyba powinnam była jednak wziąć niebieski.