Paula Patton

Paula Maxine Patton

7,3
8 475 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paula Patton

jest śliczna i chyba dobrze zapowiadajaca sie aktora. nie uwazacie ze jest bardzo podobna do Halle Berry??? ogladajac zwiastuny z deja vu myslalam ze to ona gra w filmie:oP

trociek17

Jest duzo bardziej piekna !!!! nie mieszaj gówna z marcepanem !!!!!!!

MoRRs_Z_LaSu

"Jest duzo bardziej piekna !!!! nie mieszaj gówna z marcepanem !!!!!!!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co za deb1l

R3SUM3

No co , jakas Hala Barabara sie umywa do Pauli. !!!!!!

MoRRs_Z_LaSu

yyy człowieku trochę szacunku. Halle Berry jest utalentowaną, piękną i dużo bardziej znaną kobietą od Pauli Patton. Aczkolwiek tę drugą też lubię

MoRRs_Z_LaSu

co ty wiesz o urodzie kobiet

tomucho77

więcej od ciebie prawiczku

MoRRs_Z_LaSu

widać że zamiast mózgu masz papkę marcepanową wymieszaną z kałem

tomucho77

No i mi śmierdzi z uszu.

użytkownik usunięty
MoRRs_Z_LaSu

ale głupi jesteś. bądź tak miły, nie mieszaj sie z marcepanami i spuść sie w kiblu, co? obie panie są bardzo ładne i przyznam szczerze, że również oglądając deja vu myślałam ze to Halle, aż weszłam na filmweb i sie dowiedziałam, że to kto inny;P

Nie umiesz przeprowadzic rozmowy nie obrazajac rozmówcy ?
przykro mi (z twojego powodu) jak to czytam , i moze swoje zjebane pomysły zostaw dla siebie.
Pozatym nie rozrózniac ich to trzeba miec cos z oczmi , kaczyńskie to one nie są.

MoRRs_Z_LaSu

Pozatym , "gówno" to dla mnie komplement , bo gówno to jedyna taka organiczna istota , która jak mnie opuści to jestem pewien , że zawsze do mnie wróci , wiec dziękuje :)

MoRRs_Z_LaSu

eee, chyba nie rozumiem. co robisz ze swoja kupa ? :O

eccocce

Nie rozumiesz procesów trawnienia i wydalania ?

MoRRs_Z_LaSu

nie rozumiem, co robisz ze swoja kupa, ze zawsze do ciebie wraca :) zalatwiasz sie do pudelek po jogurcie, czy jak ? :p

eccocce

Spuszczam ją w WC , potem jem cos i znowu mam kupę , rozumiesz co ? ;d;d

MoRRs_Z_LaSu

ale to juz jest inna, nowa kupa. tamta sobie gdzies poplynela i pewnie trafila do kogos innego :D

eccocce

Do jakieś szczęśliwej muszej rodziny :D:D:D:D:D

MoRRs_Z_LaSu

Bardzo bym Was prosił o kontynuowanie tej rozmowy :)

King_SX

kupa poplynela, nie ma o czym gadac ;p;p

eccocce

Jak juz pisałem, zawsze wróci ! jak nie ta to inna !
z/w ide do wc

MoRRs_Z_LaSu

Szybki jestem co ? :D:D:D:D:D:D

MoRRs_Z_LaSu

Może i tak, ale na pewno pierdolnięty ostro w banię...

Myszaq

No tak , ty to napewno wiesz jaki ja jestem ...

MoRRs_Z_LaSu

Myszaq przerosla nasza dyskusja :P
coz jak mialem 12 lat tez wielu rzeczy nie rozumialem...

eccocce

Żenada, po prostu żenada. Wybacz, że nie mam takiego poczucia humoru jak ty...

Myszaq

Wybaczam Ci Myszaq. Znaj łaskę Pana. :P

eccocce

Hmm temat stał się jakby trochę gówniany, więc szkoda komentować. Poproś swoją babcię, żeby Cię nowych tekstów poduczyła, bo sam widać nie dajesz rady.

Myszaq

Nie ma sprawy. Poproszę moją babcię :)

eccocce

Powied Myszak jakie filmy cie śmieszą lepiej,a powiedzenie "gówniana rozmowa" jest dla mnie komplementem , pozatym nie bierz tego tak serio , mam prawo sie cieszyc i smiac z takich rzeczy jakie mnie śmiesza , ale w tym kraju zawsze ktos znajdzie powód, żeby komuś napisać jakąś chujowine na jego temat lub jego dotyczącą.

MoRRs_Z_LaSu

Komedie rzecz jasna mnie śmieszą i niektóre horrory. Ja nie mam nic przeciwko temu, żebyś zbijał się z rzeczy, które sprawiają ci radochę, ale myślę, że do tego są inne fora. Może tego nie zauważyłeś, ale ten temat miał dotyczyć Pauli Patton a nie twoich fascynacji kupą. Innymi słowy zboczyłeś nieco z kursu.

Myszaq

myszaq twoje posty rowniez nie sa zwiazane z tematem

eccocce

Wolność słowa, nikogo nie obrażam , pozatym jeśli poczytać temat to jest on ewidentnie jajcarski , myslisz, że ja naprawde wynosze kupe na ołtarze ?jeżeli tak myślisz to jesteś statystyczny Polak.
P.S. "Statystyczny Polak" to w moim mniemaniu nie jest pochlebstwo.

MoRRs_Z_LaSu

Domyśliłem się, że nie pochlebstwo, wiem też że robiłeś sobie jaja. Zszedłem z tematu siłą rzeczy ze względu na wypowiedzi innych. Tak to już bywa. Generalnie, hmmm nie żebym się obrażał czy coś, ale już nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii. Jak napiszecie coś śmiesznego, to poczytam.
Niech kupa będzie z wami! :p

Myszaq

Na wieki wieków ! :D

MoRRs_Z_LaSu

trochę spóźnione, ale zawsze - AMEN :P

eccocce

dyskusja na poziomie :) moje gratulacje :P

MoRRs_Z_LaSu

Bardziej do Rosario Dawson

trociek17

Ja myslalem,ze to jestt Halle Berry :D !! ale LOL moze dlatego ,ze dopiero teraz skonczylem DEJA VU i zobaczylem napisy koncowe... pozna godzina robi swoje...

trociek17

ja przez cały czas jak ogladalem lustra to myslalem, ze to aktorka z "welcome home roscoe jenkins", mianowicie joy bryant ;) ->
http://tiny.pl/61x5

piot1_86

a ja do dzisiaj myslę, że to will smith z cyckami

trociek17

oglądając "Lustra" ubzdurałam sobie coś, że postać Amy gra Alicia Keys :P

trociek17

A mi przypomina Alicie Keys, ma podobną mimikę i głos.

butterfly_3

dokładnie tak samo pomyślałam jak oglądałam ją w Precious - w zasadzie to na początku nawet ja pomyliłam z Alicią, ze wględu na głos i twarz. Moim zdaniem są bardzo podobne.

trociek17

Deja Vu oglądałam chyba z siedem razy i w ogóle się nie zorientowałam ,że to nie Halle Berry!! Dopiero teraz gdy chciałam ją ocenić jako aktorkę szukałam w filmografii Deja Vu i nie znalazłam!!Podobieństwo jest porażające!!Mogłyby grać bliźniaczki.

trociek17

Ja oglądając Precious myślałam że to J Lo

trociek17

obydwie są boskie i są świetnymi aktorkami a tu są linki dla tego marcepana gównianego ukazujące urodę obydwu pań
http://www.tasoeur.biz/images/2009/02/28/02uhq.jpg
http://www.top-models.com/pics/pics-high/Paula-Patton-29038.jpg
i wydaje mi się że hala barbara jest piękniejsza - marcepanie wymieszany z odchodami

tomucho77

Nie ma to jak mieć kij od szczotki w dupie i się na żartach nie poznać. I to na tak nie wyszukanych. W dodatku twoja ironia i riposta jest na poziomie jakiegoś kibola z Kowna.

MoRRs_Z_LaSu

zamknij pysk tępa kurvvo

tomucho77

U, ależ riposta na poziomie - godna inteligenta jakim jesteś :D