Oceniam go (jak zresztą wszystkich sportowców na tej stronce) za osiągnięcia w swojej dyscyplinie, a tu zasługuje na zdecydowaną 10!
rzeczwyiśćie to sportowa strona....puknij sie w leb. Tacy ludzie jak ty nie rozumieja ze on powinien miec jedna z najnizszych ocen.
powiem wiecej bo jego i innych pilkarzy nie powinno tu byc,ale oczywiscie wiara chce sobie punktow narobic i daja wszystkich,to jest strona o filmach i aktorach,a nie pilkarzach!!!
żandarm i marcin, ale wy pieprzycie to Szok!!! Baza Filmwebu z każdym dniem się powiększa, dodając znane osobistości ze świata sportu, polityki, dziennikarstwa, czy show-biznesu! Dlatego właśnie jest tutaj Pele, Ronaldo, Zidane, Małysz, Tyson, Kaczynścy((nie nawidzę ich)) Niesiołowski, Leppper, Max Kolonko, Borek, Doda, Mandaryna itp...itd....etc...
Ja mu daję Dychę za osiągi piłkarskie, a wam osiołki -1 za bezsensowną wypowiedz...
Nara!
nie man nic do Pele,uwazam go za legende i jednego z najwybitniejszych piłkarzy w historii,ale to jest strona o filmach i powinno sie oceniac umiejetności aktorskie,według mnie nie powinno byc mozliwości oceniania osob które nie są powiazane z filmem ,jeśli miałbym oceniac jego umiejetnosci piłkarskie to dałbym mu bezapelacyjnie 10,a co do jego umiejetności aktorskich to nie mam czego oceniac,bo on nie jest aktorem