Peter Facinelli

7,4
7 376 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Peter Facinelli

Peter Facinelli jest moim ideałem mężczyzny. On jest baaardzo, baaardzo przystojny i seksowny. Ma piękne oczka, w które można wpatrywać się bez końca... W "Gliniarzach bez odnak" zagrał po prostu genialnie!!! To mój ulubiony serial. Aaaa i jeszcze jedno: Peter, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! Pozdrawiam wszystkich fanów Petara!!!!!! Papa!!!!

monia_b

Dzieki za pozdrowienia ;) Tez go lubie w "gliniarzach" jest rzeczyiwscie bardzo przystojny i ubiera się nieziemsko :))

monia_b

ja tez jestem fanki...genialnie wygada w FastLane, fajniutki facecik. w ogole serial tez jest super!!!! pozdrawiam także :)

monia_b

w 100% zgoda!!! co prawda nie uważam, że ma talent aktorski. wszyscy mi mówią, że wcale nie jest przystojny, ale on ma coś takiego w sobie...hmmmmm...jest boski!!!

Filmworm

Zgadzam się:) Jest na samym początku mojej listy ideałów:) Ma w sobie to coś. Prześliczne ma zdjęcia z rodziną w google grafika:)

monia_b

ee tam ja jestem duzo bardziej przystojny

seti4

taaa..na pewno xD xD Peter owszem jest przystojny, ale jakiegoś większego wrażenia na mnie nie wywarł.

little_green_W

mi osobiście podobał się jak go ucharakteryzowali w zmierzchu ;D normalnie to jest przystojny, ale jako carlisle byl nieziemski xD