Według mnie to najlepszy aktor młodego pokolenia:) Jest niesamowity zarówno jako aktor i jako człowiek:)
Zgadzam się, wspaniale gra i na dodatek ma anielski głos, można Go słuchać bez przerwy. Niky inny nie mógłby zagrać Jana Pawła II, tak jak Adamczyk. Brawo panie Piotrze
'Zaraz po Pawle Malaszynskim najlepszy aktor mlodego pokolenia..'- hmm, staram szanowac sie gusta innych, ale to chyba jakis zart ??Przeciez ten malaszynski nawet mu do piet nie dosiega- ostatnio to on stal sie taki'pozadany' przez serial magda m. czym stracil u mnie jeszcze wiecej niz juz przedtem mial u mnie stracone...Adamczyk to jeden z NIEWIELU juz aktorow na poziomie- nie zatrzymal sie na 3 sezonach jakiegos glupiego serialiku, tylko gra glownie w filmach i teatrze.
Co do urody- malaszynski przy p. Piotrze to po prostu smiech na sali. No, ale uroda t orzecz bardzo wzgledna.
Malaszynski to straszny laalus. Napalaja sie na niego jakies rozhisteryzowane panienki. I te jego beznadziejne spojrzenie. Dramatu to on zagrac nie potrafi.
Najbardziej cenię Piotra za "Pragnienie miłości" i "Wyzwolenie", to po prostu fenomenalne role.Udowadnia,że jest mistrzem.
Dobry aktor wszystko zagra przekonywująco :D. A w Wyzwoleniu - fakt, genialny... Chylę czoła, bo takich dobrych aktorów w wieku Piotra nie ma już wielu
W pełni zgadzam się z założycielem tematu. P.Adamczyk jest niesamowicie utalentowany. Świetnie grał w filmie pt. "Pragnienie miłości" oraz "Testosteron". Niedawno się dowiedziałam że ukończył liceum do którego ja teraz chodze (LO Śniadeckiego w Warszawie).
Mnie też. Czekałam na taką jego rolę, inną, naprawdę zabawną. Nareszcie się doczekałam. Był naprawdę świetny. A od chwili, gdy Ania wpadła mu w oko grał zajęcie nią tak, że sama dałam się złapać na te jego maślane oczy, był niesamowicie ujmujący w tej roli. :)))