Piotr Adamczyk

Piotr Aleksander Adamczyk

7,4
47 974 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Adamczyk

Zapowiadał się dobrze, ale te szmiry w których teraz gra wszystko zniszczyły. Amantem zachciało się być z taką aparycją -.-

Mongoose

Aparycje to ona ma z pewnością i amanta może grać, w każdej roli jest świetny! Choć przyznaję zdarza mu się zagrać w czymś tandetnym... Ale talentu nie można mu odmówić!

Mongoose

Zgadzam się. Strasznie mnie dziwi, że jest obsadzany w rolach amantów. Niezbyt dobrze świadczy to o Polsce - można pomyśleć, że skoro Adamczyk jest uważany za pięknego, to jak musi wyglądać reszta Polaków?
Z osobą wyżej się nie zgodzę. Jaką aparycję? Rybie oczy, przerzedzone włosy, brwi i rzęsy koloru świńskiego blondu. Nieatrakcyjny jest i tyle. I stoczył się. Kiedyś grał w dobrych filmach i rzadziej, teraz gra prawie we wszystkim i to w najbardziej durnych nawet rolach.

Mongoose

Odkad grał JPII to o nim słychać. Ma farta ze podobny był i tyle. A tak to mniej niż zero. Gra w każdym polskim filmie wiec rzygać sie już chce tak jak na widok tych aktorzynów z klanu itp. Ja osobiście przestałem produkcje pl oglądać (komedie) bo w każdej ten kretyn gra.

Mongoose

Jeśli kiedykolwiek miałem do niego szacunek, to straciłem go po obejrzeniu Świętego interesu.

Mongoose

szkoda wielka, że po roli naszego Papieża upadł tak nisko, aż do podziemi normalnego kina, występując w szeregu polskich gówienek, zwanych komediami romantycznymi (ja bym je raczej nazwał dramatami ludzkimi, bo patrząc na nie, można złapać doła, w jak głupim kraju i wśród jakich ludzi żyjemy). też straciłem do niego szacunek przez to wszystko

dresik

Jedyna rola gdzie dobrze zagrał to rola Karola Wojtyły... wyszło mu, no ale co z tego jak później pokazywał tylko jak kiepskim można być aktorem... no cóż, pasuje do poziomu polskich filmów w których później zagrał gdyż ich po prostu oglądać się nie dało. Zastanawia mnie wysoka ocena.... 8,1? Chyba wieczorami zakłada sobie konta na filmwebie i daje sobie dziesiątki.

Sam głosik ma irytujący, ktoś kilka tematów niżej chcąc być infantylnym i pokazać niski poziom intelektualny napisał "w roli geja może się sprawdzi". No cóż, papieża już więcej nie zagra to ja tez nie widzę innej roli która by z jego dykcją i postawą mu pasowała.

Żeby przez 5 lat nie zagrać w filmie którego nie dało by się nazwać kompletną szmirą świadczy tylko o tym że nawet nie czyta scenariusza przed podpisaniem kontraktu. Dobrze płacą - biorę.

Panie Piotrze - kiedyś był Pan pozytywniej spostrzegany, może lepiej zagrać w jakimś filmie który nie będzie byle jaką produkcją? Film rozgłośniony w tym kraju nie oznacza że film jest fajny a wręcz przeciwnie.