Zapowiadał się dobrze, ale te szmiry w których teraz gra wszystko zniszczyły. Amantem zachciało się być z taką aparycją -.-
Aparycje to ona ma z pewnością i amanta może grać, w każdej roli jest świetny! Choć przyznaję zdarza mu się zagrać w czymś tandetnym... Ale talentu nie można mu odmówić!
Zgadzam się. Strasznie mnie dziwi, że jest obsadzany w rolach amantów. Niezbyt dobrze świadczy to o Polsce - można pomyśleć, że skoro Adamczyk jest uważany za pięknego, to jak musi wyglądać reszta Polaków?
Z osobą wyżej się nie zgodzę. Jaką aparycję? Rybie oczy, przerzedzone włosy, brwi i rzęsy koloru świńskiego blondu. Nieatrakcyjny jest i tyle. I stoczył się. Kiedyś grał w dobrych filmach i rzadziej, teraz gra prawie we wszystkim i to w najbardziej durnych nawet rolach.
Odkad grał JPII to o nim słychać. Ma farta ze podobny był i tyle. A tak to mniej niż zero. Gra w każdym polskim filmie wiec rzygać sie już chce tak jak na widok tych aktorzynów z klanu itp. Ja osobiście przestałem produkcje pl oglądać (komedie) bo w każdej ten kretyn gra.
szkoda wielka, że po roli naszego Papieża upadł tak nisko, aż do podziemi normalnego kina, występując w szeregu polskich gówienek, zwanych komediami romantycznymi (ja bym je raczej nazwał dramatami ludzkimi, bo patrząc na nie, można złapać doła, w jak głupim kraju i wśród jakich ludzi żyjemy). też straciłem do niego szacunek przez to wszystko
Jedyna rola gdzie dobrze zagrał to rola Karola Wojtyły... wyszło mu, no ale co z tego jak później pokazywał tylko jak kiepskim można być aktorem... no cóż, pasuje do poziomu polskich filmów w których później zagrał gdyż ich po prostu oglądać się nie dało. Zastanawia mnie wysoka ocena.... 8,1? Chyba wieczorami zakłada sobie konta na filmwebie i daje sobie dziesiątki.
Sam głosik ma irytujący, ktoś kilka tematów niżej chcąc być infantylnym i pokazać niski poziom intelektualny napisał "w roli geja może się sprawdzi". No cóż, papieża już więcej nie zagra to ja tez nie widzę innej roli która by z jego dykcją i postawą mu pasowała.
Żeby przez 5 lat nie zagrać w filmie którego nie dało by się nazwać kompletną szmirą świadczy tylko o tym że nawet nie czyta scenariusza przed podpisaniem kontraktu. Dobrze płacą - biorę.
Panie Piotrze - kiedyś był Pan pozytywniej spostrzegany, może lepiej zagrać w jakimś filmie który nie będzie byle jaką produkcją? Film rozgłośniony w tym kraju nie oznacza że film jest fajny a wręcz przeciwnie.