Widziałem jakiś wywiad z nią i odniosłem wrażenie, że zupełnie się gubiła przy prostych pytaniach. Ojciec Portugalczyk, a wyglądało, że nie wie kim jest Henryk Żeglarz.
Aleś walnął teraz Przyjacielu!
W Polsce cała masa ludzi nie ma zielonego pojęcia kim był chocby Stefan Batory
Hmmm wysłało mi pół wypowiedzi, kontynuuje zatem jakby nic się nie stało :D ...Stefan Batory, albo Kazimierz Jagiellończyk bo tych królów (pierwszy wybitny, drugi niezły) nie ma na banknotach :) A Perabo to bądź co bądź Amerykanka a 1) oni są niemiłosiernie niedouczeni, 2) jako że już Amerykanka, choć z ojca Portugalczyka, to bardzo bym się zdziwił gdyby wiedziała kim był Henryk Żeglarz. Ucieszyłbym się nawet gdyby wiedziała chociaż, że stolicą jej "vaterlandu" jest Lizbona. Tak więc może dla nas dwóch to ona nie jest zbyt bystra, przynajmniej z historii leży, ale dla ogółu społeczeństwa na pewno nic w niej tępawego nie ma.
Pozdrawiam.
Jak dla mnie ma doskonały tyłek. Scena w Looperze tylko mnie w tym utwierdziła . Fakt faktem , biustu nie ma za obfitego :P
I co uważacie że jak dziewczyna nie ma miseczki D to odrazu już nie jest atrakcyjna ?? I to o mnie chłopaki mówią pustak phiii