Piper Perabo

Piper Lisa Perabo

7,4
6 539 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piper Perabo

Widziałem jakiś wywiad z nią i odniosłem wrażenie, że zupełnie się gubiła przy prostych pytaniach. Ojciec Portugalczyk, a wyglądało, że nie wie kim jest Henryk Żeglarz.

użytkownik usunięty
Cargha

Aleś walnął teraz Przyjacielu!

W Polsce cała masa ludzi nie ma zielonego pojęcia kim był chocby Stefan Batory

użytkownik usunięty

Hmmm wysłało mi pół wypowiedzi, kontynuuje zatem jakby nic się nie stało :D ...Stefan Batory, albo Kazimierz Jagiellończyk bo tych królów (pierwszy wybitny, drugi niezły) nie ma na banknotach :) A Perabo to bądź co bądź Amerykanka a 1) oni są niemiłosiernie niedouczeni, 2) jako że już Amerykanka, choć z ojca Portugalczyka, to bardzo bym się zdziwił gdyby wiedziała kim był Henryk Żeglarz. Ucieszyłbym się nawet gdyby wiedziała chociaż, że stolicą jej "vaterlandu" jest Lizbona. Tak więc może dla nas dwóch to ona nie jest zbyt bystra, przynajmniej z historii leży, ale dla ogółu społeczeństwa na pewno nic w niej tępawego nie ma.

Pozdrawiam.

Cargha

ładna z twarzy, z klatki piersiowej w ogóle, reszta juz zupełnie standardowa

RomeYY

Jak dla mnie ma doskonały tyłek. Scena w Looperze tylko mnie w tym utwierdziła . Fakt faktem , biustu nie ma za obfitego :P

pacorabanne

No jak ona waży z 45kg, to co się dziwić...

RomeYY

I co uważacie że jak dziewczyna nie ma miseczki D to odrazu już nie jest atrakcyjna ?? I to o mnie chłopaki mówią pustak phiii

kate_burzynska_2

wystarczy C :)

Cargha

A nie pomyślałeś, że to może przez durne pytania dziennikarza? Jak robią wywiad z aktorami to zazwyczaj zadaja denne pytania.