Well, so, do czego zmieżam. Pierwszy film z nią jaki oglądnęłam, to był Coyot Ugly i powiem że bardzo mi sie podobał, a ona fajnie w nim zagrała, no ale jakoś na tym sie skończyło.
Potem zaczęłam dostrzegać jej walory aktorskie w filmie Imagine me & you i nawet zaczęłam ją lubić, więc postanowiłam pooglądac jakiś inny film z nią. Wybór padł na "Lost and Delirious". I jaki był efekt? Dodałam ją do ulubionych.
Normalnie brak mi słów.
ahh, pozdrawiam
moim pierwszym filem który obejżałam z nią to był film zagubione u uważam ze to jest jej najlepszy film...jest poprostu w nim super:):):):)
Ja oglądałam z nią "Zagubione" i "Wygrane marzenia". W tym pierwszym filmie grała fajnie, taką pewną siebie dziewczynę bardzo zakochaną w swojej kumpeli, a w drugim za to miała inną rolę: była raczej spokojna i sympatyczna ;) Fajna aktorka... Pozdro.
dokładnie w zagubione grała pewną siebie osóbke a w wygrane marzenia całkeim kogoś innego:):):)...teraz włsnei ostatnio oglądałm z nią film imgine my & you super jest ten film ...bardzo dobrze w nim zagrała:):) jest świetna aktorką...chyba najbardziej podoba mi sie jak wciela sie w postacie homo świetnie potrafi je zagrac...wielki respekt dla niej..pozdrawiam
widziałam ją w wielu filmach m.in. jaskinia, gry weselne, zagubione, wygrane marzenia, rocki :D i sądze ze gra najlepiej jej wychodzi u boku leny headey :)