Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

wszyscy jej wystawiają teraz "1", bo uważają, że nie zasłużyła na 10 miejsce. A pewnie nawet nie widzieliście z nią żadnego filmu! Zastanówcie sie co robicie! To, że żaden jej film nie był jakimś mega hitem nie znaczy, że ona jest złą aktorką! Zobaczcie ją w komedii "wredne dziewczyny" i w thrillerze "red-eye" a zrozumiecie, że jest wspaniała. Świetnie odegrała tak różne od siebie role. I nie obniżajcie jej już średni, bo niedługo będzie miała taką jak Kasia Cichopek. Lubię Kasię, ale uważam, iż Rachel jest o poziom wyżej od naszej polskiej gwiazdki. Przemyślcie to i zobaczcie z nią filmy lub...wogle nie oceniajce!

pawelluci

Dwie dobre role (chodz moim zdaniem nic specjalnego nie pokazała) nie powinny ją klasyfikować na tak wysokim miejscu przed takimi wybitnymi aktorami/aktorkami jak Johny Depp/Nicole Kidman/Charleze Theron/Mel Gibson i wiele innych nie będe tu wszystkich wymieniał bo bym do rana nie skonczył. Poza ładną twarzą jaką niewatpliwie posiada nie prezentuje nic nadzwyczajnego. Kolejna średnia aktorka, ktora niewątplwie powinna być oceniana wyżej niż (1) ale nie więcej niż (6)(moim zdaniem) chodz gusta są różne nie powinnismy jej porównywać do aktorów wielkiego formatu bo daleko jej do nich. Jeszcze zdązy zagrać jakies wieksze role (a moze i nie) i może nas zaskoczy ale na tym etapie pierwsza 50 to nawet za wysokie wyróżnienie.

Marcek_2

chciałam tylko zauważyć że pani McAdams jest dopiero nazwijmy to początkującą aktorką jej dorobek artystyczny nie dorównuje ani Nicole Kidman ani Charlize Theron z prostej przyczyny nie zagrała w tylu produkcjach. Ale w tym w czym miałam okazję ją zobaczyć pokazala dużo wbiła mi się w pamięć /tylko wredne dziewczyny były jej ... pomyłką/ i myślę że jeszcze nam coś pokaże ... Dziewczyna ma talent /takie jest moje skromne zdanie/ ale dopiero zaczyna potrzebuje czasu

pawelluci

Też uważam że ma talent :) ja jej dałam 9 :) bardzo podobało mi sie jak grała w "Pamiętnik" świetny film :P (lubie takie) nie wystawuajcie jej (1) bo jej należy sie przynajmniej (6) heh :D pozdro i glosujcie najlepiej 10/10