Jest jedną z moich ulubionych aktorek :). W wiele filmach grała główne role. Ale najbardziej ją lubię chyba w "Pamiętniku". Choć polecam również "O północy w Paryżu", "Zaklęci w czasie". Kiedyś oglądałam też "Wredne dziewczyny" i "Polowanie na druhny". Nie pamiętam już za bardzo tych filmów, ale pamiętam,że również były super :>. Cóż, tak lubię te aktorkę,że wszystkie filmy z nią mi się podobają :P Pozdrawiam.
no Rachel jest bardzo dobrą aktorką. W "Pamiętniku" zagrała świetnie i jest mój ulubiony film z jej udziałem. Ale
Dzień Dobry TV" czy "Zaklęci w czasie" są również świetne. W "Red Eye" też mi się podobała, a w "Rodzinnym Domie Wariatów" nie grała głównej roli, choć film jest całkiem fajny :D
a mi jej rola w "Rodzinnym domu wariatów" się podobała, aczkolwiek co do filmu - myslałam,że będzie lepszy :)
ale mi też się podobała, napisałam tylko, że nie grała tam głównej roli ;D a co do filmu - zgadzam się, mógłby być lepszy.
Mi się najbardziej podobała w "Sherlocku Holmesie", w którym grała jedną z głównych ról (obok Roberta Downey Jr. Jude Lawa i Marka Stronga).
A ten film: "shotgun love dolls" tam też zagrała główną rolę, oglądał ktoś ten film? W ogóle nie wiem gdzie go obejrzeć ;/
Grała tam Irenę Adler - jedyną kobietę w życiu Sherlocka Holmesa. Genialnie zagrała kogoś niejednoznacznego - niby dobrego, ale jednak trochę złego ;) Uwielbiam takie postacie :D