Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

W jakich filmach grała główne role? I w który wam się najbardziej podobał?

ZuZuu

Jest jedną z moich ulubionych aktorek :). W wiele filmach grała główne role. Ale najbardziej ją lubię chyba w "Pamiętniku". Choć polecam również "O północy w Paryżu", "Zaklęci w czasie". Kiedyś oglądałam też "Wredne dziewczyny" i "Polowanie na druhny". Nie pamiętam już za bardzo tych filmów, ale pamiętam,że również były super :>. Cóż, tak lubię te aktorkę,że wszystkie filmy z nią mi się podobają :P Pozdrawiam.

ZuZuu

no Rachel jest bardzo dobrą aktorką. W "Pamiętniku" zagrała świetnie i jest mój ulubiony film z jej udziałem. Ale
Dzień Dobry TV" czy "Zaklęci w czasie" są również świetne. W "Red Eye" też mi się podobała, a w "Rodzinnym Domie Wariatów" nie grała głównej roli, choć film jest całkiem fajny :D

Paulynaa

a mi jej rola w "Rodzinnym domu wariatów" się podobała, aczkolwiek co do filmu - myslałam,że będzie lepszy :)

Agaszaa

ale mi też się podobała, napisałam tylko, że nie grała tam głównej roli ;D a co do filmu - zgadzam się, mógłby być lepszy.

Paulynaa

ano tak: ) rzeczywiście.

Agaszaa

Ja tez, głównie dla niej potem go oglądałam

użytkownik usunięty
ZuZuu

Mi się najbardziej podobała w "Sherlocku Holmesie", w którym grała jedną z głównych ról (obok Roberta Downey Jr. Jude Lawa i Marka Stronga).

Zdecydowanie w Pamiętniku ale w Rodzinnym domu wariatów też bardzo dobrze zagrała.

mercg

wiadomo, ze pamietnik ;d chociaz moze zazdroszcze Goslinga ;d

W Sherlocku Holmesie jaką rolę grała? Chodzi mi o to jaka była jej spotać ;p

ZuZuu

A ten film: "shotgun love dolls" tam też zagrała główną rolę, oglądał ktoś ten film? W ogóle nie wiem gdzie go obejrzeć ;/

użytkownik usunięty
ZuZuu

Grała tam Irenę Adler - jedyną kobietę w życiu Sherlocka Holmesa. Genialnie zagrała kogoś niejednoznacznego - niby dobrego, ale jednak trochę złego ;) Uwielbiam takie postacie :D

ZuZuu

najbardziej mi sie podobała w filmie "I że Cie nie opuszcze" piekny film wspaniale zagrala tam :)

ZuZuu

'Pamiętnik'
'Sherlock Holmes'
'I że Cię nie opuszczę '
'Zakleci w czasie'
'Dzien dobry tv'...
I inne ;-) wszystkie uwielbiam, pierwsze 2 chyba najbardziej no i 'zakletych...'
Gorąco polecam <3 kocham rachel, jest wspaniala aktorką