Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
70 461 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

właścicielka najpiękniejszego uśmiechu, jaki do tej pory widziałem.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
jamesbond007

zdecydowanie !
i te jej śliczne dołeczki .. :)))

oluskaa

ooo własnie to miałem na myśli między innymi. Nie można nie zauważyć takiego uśmiechu :)

jamesbond007

racja, ma przepiękny ten uśmiech..
aż zazdrość mnie zżera, przyznam się :)
zawsze marzyłam o takich dołeczkach, od małego mi się podobały.
uważam, że to nadaje lekkiego charakteru uśmiechowi, a zarazem jest przesłodkie :D

poza tym - Rachel jest w ogóle przepiękną kobietą i tyle :)

oluskaa

Rachel jest śliczna. Właściwie to w każdym kolorze włosów jej do twarzy, nie biorąc pod uwagę wyjątku kiedy zrobiła sobie różowe pasemka ;)
Jakby tego było mało, potrafi zagrać wredną zdzirę i romantyczną marzycielkę.

jamesbond007

piękna kobieta, piękny uśmiech
w pamiętniku zdecydowanie najlepiej ucharakteryzowana

jamesbond007

racja - w każdych włosach jej prześlicznie :) ale mi chyba jednak najbardziej podobała się w tych z 'Pamiętnika'. w ogóle była cudnie ucharakteryzowana :)
ale oglądałam ostatnio zdj. z jakiegoś nowego filmu, w którym na włosach ma lekką platyne.. i tu jedynie mi sie to narazie nie widzi. ale poczekamy na premierę i zobaczymy :)

oluskaa

Ja tam lubie jak ma cieminejsze włosy :) np takie jak na obecnym avku. W polowaniu na druchny była wg mnie rewelacyjnie ucharakteryzowana.

jamesbond007

witam z powrotem wielkiego fana Rachel ;)

w 'Rodzinnym domie wariatów' miała fajne, takie naturalne :D podoba mi się w takich.

oluskaa

Wielkiego fana tak :))) Ale red. przyp. że najwiekszego wiadomo kogo:))). Jeśli miałbym wytypowac 3- jkę napiekniejszych zagranicznych aktorek napewno by sie tam zanlazła :)

jamesbond007

ciekawa jestem, która z pań jeszcze. :)
oświecisz mnie? :>

oluskaa

Musiałem się zatanowić i wybieram Charlize Theron :)))

jamesbond007

mnie całkowicie urzeka Reese Witherspoon :) od lat jestem jej wielką fanką.

jamesbond007

mnie urzekła Asia Argento w syndromie stendhala :]
wspaniała

jamesbond007

hm, hm, hm. Ona wogóle jest śliczna ;) Do twarzy jej w ciemnych włosach, kompletnie nie pasowała mi ta blond czupryna. (oglądałam "Mean Girls" przed "Pamiętnikiem" i nie wiedziałam, że to peruka). I uśmiech też ma piękny, nie do wiary, że ma 32 lata.

Mary_Jules

dokładnie, w blond mi się najmniej podoba :)

i właśnie, nie chce się wierzyć, że już 32 latka jej stuknęły ;) to jeszcze nie dużo, ale kompletnie nie wygląda na swój wiek ;) dla mnie zawsze będzie przed 30-tką :)

jamesbond007

Wg mnie jeszcze jedną z bardzo sympatycznych aktorek jest Claire Danes - polecam.

Lubię takie sympatyczne dziewczyny, żywy dowód na to, że piękno zewnętrzne można połączyć z pięknem wewnętrznym ;)