racja, ma przepiękny ten uśmiech..
aż zazdrość mnie zżera, przyznam się :)
zawsze marzyłam o takich dołeczkach, od małego mi się podobały.
uważam, że to nadaje lekkiego charakteru uśmiechowi, a zarazem jest przesłodkie :D
poza tym - Rachel jest w ogóle przepiękną kobietą i tyle :)
Rachel jest śliczna. Właściwie to w każdym kolorze włosów jej do twarzy, nie biorąc pod uwagę wyjątku kiedy zrobiła sobie różowe pasemka ;)
Jakby tego było mało, potrafi zagrać wredną zdzirę i romantyczną marzycielkę.
racja - w każdych włosach jej prześlicznie :) ale mi chyba jednak najbardziej podobała się w tych z 'Pamiętnika'. w ogóle była cudnie ucharakteryzowana :)
ale oglądałam ostatnio zdj. z jakiegoś nowego filmu, w którym na włosach ma lekką platyne.. i tu jedynie mi sie to narazie nie widzi. ale poczekamy na premierę i zobaczymy :)
Ja tam lubie jak ma cieminejsze włosy :) np takie jak na obecnym avku. W polowaniu na druchny była wg mnie rewelacyjnie ucharakteryzowana.
witam z powrotem wielkiego fana Rachel ;)
w 'Rodzinnym domie wariatów' miała fajne, takie naturalne :D podoba mi się w takich.
Wielkiego fana tak :))) Ale red. przyp. że najwiekszego wiadomo kogo:))). Jeśli miałbym wytypowac 3- jkę napiekniejszych zagranicznych aktorek napewno by sie tam zanlazła :)
hm, hm, hm. Ona wogóle jest śliczna ;) Do twarzy jej w ciemnych włosach, kompletnie nie pasowała mi ta blond czupryna. (oglądałam "Mean Girls" przed "Pamiętnikiem" i nie wiedziałam, że to peruka). I uśmiech też ma piękny, nie do wiary, że ma 32 lata.
dokładnie, w blond mi się najmniej podoba :)
i właśnie, nie chce się wierzyć, że już 32 latka jej stuknęły ;) to jeszcze nie dużo, ale kompletnie nie wygląda na swój wiek ;) dla mnie zawsze będzie przed 30-tką :)