Boski ... on jest poprostu wspaniały :D:D:D Jest o wiele przystojniejeszy od Marcina
nic dziwnego że nikt nie chce się przyznać do tych opini ja na waszym miejscu też bym się nie przyznała! bo to wstyd wypisywać takie farmazony! on przystojny? Matko Boska! ludzie! gdzie wy macie oczy??????????????? oj......
ach i jeszcze jedno napewno zaraz mnie tu zjedzie tysiące napalonych fanek tego "przystojnego i utalentowanego aktora" (rety o mało mi klawiatura nie trzasnęła jak to pisałam:) ale mnie to totalnie nie obchodzi! piszcie co chcecie ja i tak zdania nie zmienię! taka jest moja opinia i koniec! Rafał (tak jak i jego brat) jest okropny i pod względem wyglądu i aktorstwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! i to jest fakt!
Hihihihihihhiih..przepraszam,a le nie mogłam się powstrzymać:D
Może on jest miły,sympatyczny,na swój sposób anwet uroczy,ale aktor z niego żaden..podobnie jak z brata:D
Jak on jest boski to ja jestem Robert De Niro i grałem we Władcy Pierścieni :D
Może zacytuję jednego z jurorów Idola: "Zrób sobie lewatywę gustu" :D
Pozdrawiam, STING K.
no tu przegieliscie pałe kruca bomba ten tasiemcowy pseudoaktor ma lepsza note od Quentina Tarantino czy Leonardo DiCaprio. Czym tej frajer zasłużył sobie na taką notę powiedzcie mi?? W jakim filmie zagrał ?? Co za syf, dałbym mu 0 ale nie ma wiec niech ma 1 ( jak dla niego to i tak za duzo)
Ja nie mogę......jak można powiedzieć,że oni są przystojni?Którykolwiek z nich?Przecież to śmieszne!A że umieją grać?Jeszcze bardziej śmieszne!Beztalencia i do tego przydkie.....
Ja nie mogę......jak można powiedzieć,że oni są przystojni?Którykolwiek z nich?Przecież to śmieszne!A że umieją grać?Jeszcze bardziej śmieszne!Beztalencia i do tego brzydkie.....
sorry ale chyba wali ci coś na mózg... Mroczek boski??!! jak on jest przystojny i utalentowany to ja jestem Marlon Brandon...... obydwa Mroczki są brzydcy i są totalnymi beztaleńciami... jak dostali się w ogóle do TV? jeśli "aktor" nie potrafi grać to niech przynajmniej będzie przystojny, jeśli potrafi grać to może być brzydki a jeśli potrawfi grać i jest przystojny to jest CUDEM np. Johnny Depp, Jim Carrey i wiele innych...
PS. mówiąc, że on jest boski to tak jakby mówisz, że Merlin Manson jest normalny
Od kiedy słowo 'boski' jest synonimem słowa 'okropny'? Nie rozumiem tego całego zachwytu braćmi Mroczek, przecież oni kompletnie nie umieją grać...