mala licba tematow swiadczy o tym ze malo kobiet ogladalo ninja abojcqa;)) jest nieiemski:))
nie ciole swiadcy o tym ze mam zepsuta klawiature wiec jesli nie masz o czyms pojecia to lepiej zamknij jape
Świadczy o tym, że nie wiesz co to Mozilla Firefox, która koryguje błędy w pisowni, albo o tym, że jesteś leniem, dziecko. Do szkoły z powrotem!
Oj nie kłóćcie się.. po co się od razu wyzywać...
Co do Rain'a fakt jest świetny (ja osobiście bardzo sobie go cenię i jako aktora-uwielbiam jego mimikę i ogólnie jako człowieka-robota który ciężko zapracował na to by osiągnąć to co osiągnął) aczkolwiek ja bym się nim nie zachwycała po "Ninja zabójca" czy jak to się zwie bo to chyba najgorsza jego produkcja.. choć fakt faktem się musiał napracować przy tym.
Jestem diwczyna i sory- ale w przeciwienstwie do ciebie komputer nie jest calym moim zyciem ;p i nie wypowiadaj sie nowu na temety oi ktorych nie masz pojecie bo dzieckiem te ju dawno nie jestm ;p
a co do Raina to niestety nie ogladalam z nim innych filmow, dopiero ostatnio Ninja z chlopakiem bo nalegal i dzieki Rainowi udalo mi sie obejrzec go w calosci:))
W takim razie polecam "I'm a Cyborg, But That's OK" Park Chan-wook'a naprawdę jego świetny debiut filmowy..(po którym zresztą strasznie spodobał mi się jego głos przez zaczęłam słuchać jego kilku piosenek).
Później już niestety zaczął próbować przebić się do Hollywood więc i filmy kiepskiej jakości i gra w języku angielskim dość średnia jak dla mnie(brakuje mu swobody, naturalności którą ma gdy gra w koreańskich produkcjach).
No i oczywiście polecam dramy z jego udziałem.. min. mój ukochany "Full House"-przeurocza drama, czy też "A Love To Kill"...
Bardo chetnie bym obejrzala problem polega na tym ze ciezko znalesc ten film w internecie czy gdziekolwiek :( probowalam sciagnac i lipa:( a "A Love To Kill" ogladalam fragmenty na youtube rzeczywiscie fajna sprawa :)
Bardo chetnie bym obejrzala problem polega na tym ze ciezko znalesc ten film w internecie czy gdziekolwiek :( probowalam sciagnac i lipa:( a "A Love To Kill" ogladalam fragmenty na youtube rzeczywiscie fajna sprawa :)
Tutaj można z polskimi napisami... http://love-drama.pl/i-am-cyborg-but-that-s-ok-po-polsku
Rain jest przystojny bez dwóch zdań. Mi zaimponował w Ninja Assasin. Oglądałam na youtube jak się przygotowywał do wszelkich scen walki. Poprostu szacunek. A jakie ma ciało.... Chciałabym z nim zagrać w filmie xD
Pozdrawiam;)
Dokladnie widac ze jest perfekcjonalista :)) ogladalam Go tez na youtube i w wyslanym przez SpruteMajty hehe "I'm a Cyborg, But That's OK" i bardo Ci polecam jest naprawde swietnym aktorem:)
Perfekcjonista... za mało powiedziane... raczej obsesyjny pracoholiki który ciągle chce więcej i lepiej... Jakby mi ktoś kazał wymienić jakąś gwiazdę która najciężej haruje to od razu przyszedł by mi na myśl Bi ale w sumie dzięki tej ciężkiej pracy wyszedł ze skrajnej biedy(szkoda tylko, że o rok za późno) i teraz jest tym kim jest..
PS. Majka_12 -jakbyś przegapiła to odpisałam ci odnośnie "A Love To Kill"
Wiem czytalam :( Strasnie przykre podobno jego mama byla bardzo chora;/ Musi byc naprawde dobrym i silnym czlowiekiem skoro po takich przezyciach nie zalamal sie i umie walczyc o swoje
Hej;) Zapewne pracoholik, ale ku jakiej uciesze swoich fanów;)) xD To prawda, szkoda, że musiał tyle przejść:/
Pozdrawiam;)
Aj.. no i czas przyszedł na niego.. państwo wzywa...naprawdę szkoda chłopaka... na dwa lata produkcje z Rain'em mam z głowy...a dopiero co miał "comeback"...mam nadzieję tylko, że pozwolą mu nakręcić dramę którą miał w planach, a nie tak jak Lee Jun Ki który teraz musi odszkodowania płacić za zerwanie kontraktu...
No ale w styczniu 2012 będzie premiera najnowszej (na szczęście koreańskiej) produkcji z Jung Ji Hoon'em pt. "Flight close to the sun".... trochę trzeba będzie poczekać by to zobaczyć, choćby z ang napisami.... ale jestem cierpliwa, a Rain'a i tak przez jakiś czas w niczym nowym nie zobaczymy...
no ja sie zgadzam w 100 % !!! w ninży jest poprostu... no moj ideal mezczyzny !!!! rain ! wyjdz za mnieee!!! :)
ja jak na razie znam tego przystojniaka z dram - a love to kill i domangja - i po prostuu mi szczęka opada a jeśli tak wszyscy zachwalają ninje to musze ten film też obejrzeć 10/10