AHHH ta jego klata,jego slodki usmiech i te oczka slicznie ^^ jego wystepy na zywo i uklady taneczne powalaja ! a ta rola w Full House ah boskie to bylo <3
To fakt!!! Ma słodki uśmiech, ale za jego muzyką nie przepadam... Może z czasem się to zmieni, jak na razie nie mogę się przekonać do słuchania jego...
Ehh... Jami się ekscytuje facetem i ma prawo, a tu od razu "pusty baniak" czy cos. Kazdy moze egzaltowac sie czym innym. jak np brzuchem Raino xP nie powiem facet tanczy i gra swietnie - jego rola w NinjaAssasin byla powalajaca, ale jakoś jego śpiew do mnie nei przemawia... mimo wszystko strasznie faceta lubie xP
ale mnie zjechaliście wszyscy no weźcie XD dziwie się,że po dwóch latach
nadal są odpowiedzi na ten post.Troszkę mi wtedy odbiło przepraszam hehe :P
Wieeeesz xP ja nawet nie spogladalam na date postu:)
po prostu przeczytalam co tutaj wygaduja i swoje zdanie musiałam oczywiście wtr ącić.
nie przejmuj sie, ze Ci odbiło czy coś. Też tak czasem reaguje xD
nie da sie ukryć, Raino jest boski xP w końcu ogladam namiętnie ninjaAssassin przez niego xP szuuuurikeny i Raizo, mraaau <rotfl>
milego.
To prawa Rain jest niesamowity <333
Uwielbiam go za jego głos, za to jak tańczy i za to jakim jest dobrym aktorem. Jestem pod wrażeniem tego co osiągnął i że się nie załamał po tylu porażkach a zwłaszcza po śmierci matki.